NY CHEF I HUSET VENTURE KOLDING

Huset Venture på Dieselvej ledes fra 1. august af Karsten Hjort-Enemark.

Det er en usædvanlig rutineret leder, som fremover står i spidsen for Huset Venture Kolding. Den 52-årige Karsten Hjort-Enemark kommer fra en stilling som daglig leder af Kompetencecenter Billund, og han har i adskillige år arbejdet som leder i mindre og mellemstore private virksomheder, har været selvstændig og har ligeledes været kommunal leder.

– Med sin ledelsesmæssige baggrund passer Karsten perfekt ind i vores koncept. Huset Venture Kolding er i en spændende udviklingsfase, og Karsten er den helt rigtige til at stå i spidsen for en retning, hvor der både tages hånd om det forretningsmæssige, samtidig med at vores ansatte, som alle har nedsat arbejdsevne, tænkes ind og udvikles på en holdbar og bæredygtig måde, siger Inge Bak, adm. Direktør i Huset Venture i Danmark.

Huset Venture Kolding består af en systue, en forretning med salg af bl.a. upcyclet tøj og herudover af en socialfaglig afdeling, der sælger afklaringsforløb til kommuner, og Karsten Hjort-Enemark har fra sin hidtidige karriere erfaring med både forretningsudvikling og afklaring af borgere i forhold til arbejdsevne. Han glæder sig til at arbejde i en virksomhed, der både har fokus på det økonomiske og det sociale.

– Jeg ser Huset Venture som en meget spændende socialøkonomisk virksomhed med et stort potentiale. Jeg motiveres af at skabe forretning og samtidig tage et socialt ansvar og skabe bevægelse, og derfor håber jeg at kunne gøre en forskel og udvikle Huset Venture Kolding bedst muligt fremover, siger Karsten Hjort-Enemark.

Hjort-Enemark begynder i sit nye job 1. august. Han er i øvrigt vokset op i Kolding og bor nu mellem Kolding og Fredericia.