økonomichef i huset venture, jørgen tang

NY ØKONOMICHEF I HUSET VENTURE

Jørgen Tang ansat som ny økonomichef og er begyndt i jobbet 1. april.

Jørgen Tang er 59 år og har en bred økonomisk erfaring fra sin karriere, hvor han har haft ledende økonomistillinger i en række store private virksomheder – senest i tekstilbranchen, men tidligere også i blandt andet landbrugsbranchen og tobaksindustrien. Jørgen Tang er en erfaren personaleleder, og han har uddannelsesmæssigt blandt andet gennemført det meget anerkendte lederudviklingsforløb, Stifinderprogrammet.

Huset Ventures socialøkonomiske forretningsmodel har været et vigtigt og attraktivt parameter for Jørgen Tang, da han søgte stillingen:

– Jeg er tiltrukket af, at Huset Venture jo er en virksomhed, der driver forretning udelukkende for at skabe arbejdspladser til mennesker med brug for fleksjob – og på den måde har et højere formål end udelukkende at skabe overskud til en ejerkreds. Jeg glæder mig til at arbejde målrettet sammen med den øvrige ledelse for at sikre Huset Venture den rette forretningsmæssige udvikling, siger Jørgen Tang.

Direktør for Huset Venture, Inge Bak, ser frem til samarbejdet:

Med Jørgen Tang får vi en kompetent og indsigtsfuld økonomichef med stor ledelseserfaring og økonomisk erfaring fra flere brancher. Vi er sikre på, at de kompetencer og den viden vil blive en stor fordel for Huset Venture, siger Inge Bak.

Privat er Jørgen Tang gift og har 3 voksne drenge, bor i Silkeborg, er en ivrig sejler og er sejlerskole-instruktør. Jørgen Tang sidder til daglig i Huset Venture Aarhus, men er økonomichef for vores afdelinger i både Ballerup, Kolding, Ringkøbing og Aarhus.