bannerbag, bannerbags, webshop, designbutik, Huset Venture Kolding

NY WEBSHOP MED VORES UNIKKE BANNERBAGS

Det har længe været muligt at købe vores BANNERBAGS via bestilling på mail og med betaling på Mobilepay, og det er blevet så stor en succes, at vi nu åbner en webshop, der gør køb meget lettere – eksempelvis kan her med få klik betales med Mobilepay. Adressen er hvshop.dk.

– Det er en meget stor landvinding for os i Huset Venture Kolding at åbne vores webshop, og det er en naturlig udvikling af vores forretning, da mere og mere handel jo foregår på nettet, siger Regionschef for Syddanmark, Karsten Hjort-Enemark.

I shoppen er det muligt at se samtlige af vores BANNERBAGS og i ro og mag sidde og vælge den, man synes bedst om. Alle BANNERBAGS er designede og syede i Huset Venture Kolding. De er alle lavet af aflagte bannere og er dermed en del af vores værdier om bl.a. bæredygtighed og cirkulær økonomi.

– På længere sigt vil flere af vores produkter kunne købes via vores webshop. Vi har store forventninger til denne nye måde at handle i Huset Venture Kolding på, slutter Karsten Hjort-Enemark.