POP-OP-BUTIK ER EN CIRKULÆR SUCCES

Den sociale butik Vielgut Studio i Kolding trækker masser af kunder i sommervarmen

Først på sommeren slog Huset Venture Kolding sammen med Nordhøj Unik, Overmarksgaarden og Kunstner Justyna Starostka atter dørene op for Danmarks eneste cirkulære pop-op-butik, Vielgut Studio. Her finder du lokalt producerede varer inden for boliginteriør og accessoires  –  og du behøver ikke lede længe efter de bæredygtige herligheder. Vielgut Studio ligger nemlig midt på gågaden i Kolding.

Heldigvis lader det da også til, at vi ikke har været svære at finde for hverken hjemmevante koldingensere eller sommerturister på udflugt i det jyske – interessen for bl.a. vores dekorative og praktiske glas har været stor. Men faktisk er det noget andet, der for alvor har vakt kundernes opmærksomhed, fortæller Karsten HJort-Enemark, regionschef i Huset Venture.

– Vi har solgt rigtig mange af vores bannerbags, som jo også er perfekte til en strandtur eller i det hele taget en tur ud i det blå her i sommervarmen.

Og interessen fra de mange kunder samler sig ikke kun om glas og bannerbags. Også Huset Venture Kolding og vores dobbelte bæredygtighed spørges der nysgerrigt ind til:

– Vi har mange kunder, der er interesserede i at høre mere om os, og der er mange, der synes virkelig godt om konceptet. Så det er ikke kun vores fysiske produkter, der skaber positiv opmærksomhed. Via Vielgut Studio får vi også lejlighed til at komme ud med vores historier og fortælle lidt om, hvad Huset Venture er, siger Karsten Hjort-Enemark.

Har du ikke mulighed for selv at besøge Vielgut Studio, kan du altid finde både glas, bannerbags og Huset Ventures andre fine produkter på vores webshop. Og naturligvis er du også velkommen til at slå et smut forbi Huset Venture Kolding på adressen Dieselvej 9.

Vielgut Studio: Østergade 1B, Kolding

Se vores produkter på vores webshop https://www.hvshop.dk/glasdesign