SMÅSULTEN? SNUP EN EMBALLAGE
Huset Venture fokuserer også på bæredygtig (og spiselig!) emballage.
I Huset Venture gør vi en dyd ud af at være bæredygtige – både socialt og miljømæssigt. 95 procent af vores medarbejdere er ansat i fleksjob, hvilket må siges at være et meget håndgribeligt bevis på vores sociale engagement. Og hvad angår det miljømæssige, behøver man heller ikke lede længe efter håndgribelighederne – man kan såmænd bare slå et smut forbi vores webshop på adressen hvshop.dk for at erfare, at shoppen bugner med upcyclede designvarer til den store miljø-guldmedalje.
Men hvad nu med al den emballage, der bruges ved forsendelse af de mange ordrer, vi modtager? Det kan da umuligt være noget, miljøet sætter pris på …?
– Vi har heldigvis god gang i salget på vores webshop, og det ville hurtigt blive til en dårlig sag for miljøet, hvis vi udelukkende fokuserede på bæredygtigheden i de produkter, vi sælger– og glemte, at emballagen også kan sætte uheldige miljøspor, siger Karsten Hjort-Enemark, regionschef i Huset Venture Kolding.
Så også på emballagefronten går vi miljøets ærinde – ja, faktisk kan dele af vores emballage endda spises, som det tydeligt fremgår af nedenstående klip, hvor en medarbejder fra Huset Venture Kolding med kendermine nyder en Côte de Emballage, som kunne den være fast bestanddel af menukortet på Noma.
Vi går dog ikke så langt som til at anbefale, at du serverer herlighederne for dine gæster – men vi står inde for, at du kan købe varer fra vores HV-Shop med den miljømæssige samvittighed i god behold. For det er ikke kun vores upcyclede designprodukter, der tjener miljøets sag – det er også emballagen. Velsmagende eller ej … 😉
PS: På vores Instagram-profil kan du se et lille videoklip, hvor emballagen bliver nydt: video med spiselig emballage