SMID BUKSERNE OG FÅ EN NY TASKE – NYT BÆREDYGTIGT KONCEPT

Dine elskede gamle yndlingsbukser behøver slet ikke ende på lossepladsen, men kan blive en helt ny og unik taske.

Det lyder måske lidt kontroversielt i disse #MeToo-tider at opfordre folk til at smide bukserne, men det hele er nu ret uskyldigt. I Huset Venture Kolding redesigner og skaber vi nye produkter af gamle materialer. Nu vil vi have alle til at smide de gamle bukser for at sy dem om til en ny taske. Ideen kører under sloganet ”Smid bukserne! Og få en ny taske”.

– Vi er som virksomhed stærkt optaget af, hvordan vi kan genbruge gamle materialer af enhver art, fortæller Karsten Hjort Enemark – chef i Huset Venture Kolding.

– Nu tilbyder vi derfor, at man kan komme til os med egne gamle yndlingsbukser. Så kan vi sy dem om i et fuldstændigt individuelt design, der bevarer buksernes særkende. På den måde får man sin helt personlige taske. Man kan samtidig sende et miljørigtigt signal. Bruger man tasken til shopping, kan man helt droppe brugen af plastik, der jo desværre kan ende i naturen, siger han.

Torsdag d. 7. marts og fredag d. 8. marts åbner Huset Venture Kolding nyt shop og showroom, og her introducerer vi det nye koncept. Kampagnepris er 149 kr.

Læs mere om åbningen her.