TV SYD KOM FORBI

Huset Venture Kolding og EWII indgår partnerskab – og det ville TV Syd gerne høre nærmere om …

At re– og upcycling står vores hjerte nær i Huset Venture Kolding, er ikke nogen stor hemmelighed. Og fremover er hemmeligheden endnu mindre: TV Syd har nemlig netop været forbi, udstyret med fuldt fokuseret kamera og en sund portion nysgerrighed afstedkommet af vores nye samarbejde med det store energiselskab EWII.

EWII har netop afskibet en stor sending af deres aflagte arbejdstøj og brugte bannere til Huset Venture Kolding, hvor vores fingersnilde medarbejdere i afdelingen for recycling og design fluks stod klar til at forvandle skrot til slot – her i form af smarte, moderigtige GYMBAGS og BANNERBAGS.

I EWII udtrykker de glæde over samarbejdet:

– Før aftalen med Huset Venture Kolding mistede vi lidt følingen med vores gamle arbejdstøj, når det blev sendt til genbrug. Nu ved vi, at det bliver brugt i en sammenhæng, som gør noget godt, og at vi gør noget godt for andre, siger Carsten Iversen, kommunikations- og marketingskonsulent i EWII.

Også i Huset Venture Kolding er der stor tilfredshed:

– Det betyder enormt meget for os at have en så stor samarbejdspartner som EWII. Når de begynder at samarbejde med os, så gør de det, fordi de tænker på bæredygtighed – både den sociale og den cirkulære – og vi håber, at endnu flere virksomheder nu vil hive fat i os, siger Karsten Hjort-Enemark, regionschef i Huset Venture Kolding.

Har du lyst til at høre mere – og få et lille kig indenfor i Huset Ventures værksted, hvor genbrug bliver til mode?  Så kan du se indslaget fra TV Syd lige her.

Kør frem til tidskode 17.43.