fyrretræskasser, ølkasser, trækasser

HUSET VENTURE RINGKØBING I SAMARBEJDE MED KLOSTERBRYGGERIET

Vores træ- og metalværksted laver rustikke fyrretræskasser til den store guldmedalje – og går snart i gang med kasserne til årets påskebryg.

 I Huset Venture Ringkøbings Træ- og Metalværksted snurrer rundsaven altid lystigt, og brædder får høvl, så spånerne flyver som snestorm omkring ørene på vores dygtige værkstedsarbejdere. Ikke mindst i de forgangne måneder er der blevet knoklet på livet løs – vi har nemlig netop færdiggjort en ordre på 2500 håndlavede ølkasser til Klosterbryggeriet i Skanderborg.

Klosterbryggeriets spændende specialøl, der i videst muligt omfang er brygget på nordiske råvarer, skal naturligvis præsentere sig på bedste vis, når de sælges via hjemmesiden eller i udvalgte butikker. Og hvordan præsenterer den liflige bryg sig bedre end i små, rustikke fyrretræskasser fra Huset Venture?

Klosterbryggeriet er i hvert fald så begejstret for vores produkter, at nok en stor ordre på ølkasser er landet på Huset Ventures bord.  Påsken – og dermed endnu en højtid for humle – nærmer sig jo med hastige harehop, og i Træ- og Metalværkstedet glæder vi os til at kunne give Klosterbryggeriets påskebryg tryg forankring i en ny sending omhyggeligt forarbejdede fyrretræskasser.

Men naturligvis har vi også altid lyst til at snedkerere for dig, hvad enten du er privatperson eller repræsenterer en virksomhed. Vi laver f.eks. ølkasser, grøntsagskasser og kasser til vin. Så er bunden bogstaveligt talt lagt, når du ønsker at forkæle venner, familie eller medarbejdere med en velsmagende gave.

Ring til os og hør nærmere – eller kig forbi Huset Venture Ringkøbing og fortæl os om præcis dine behov. Vi laver både de store produktioner til virksomheder og en kasse eller to designet efter dit individuelle behov, så du i privaten kan forkæle dine kære med lidt godt til ganen.

Ring til 8628 3520 eller kig forbi Birkmosevej. https://husetventure.dk/ringkobing/trae-og-metalvaerksted/