ÅBENT HUS I HUSET VENTURE 2. NOVEMBER

I anledning af det landsdækkende arrangement ”fleksjobberdagen” 2. november holder Huset Venture i Aarhus, Ringkøbing, Storkøbenhavn og Kolding Åbent Hus. ALLE interesserede er velkomne …

Det foregår torsdag d. 2. NOVEMBER fra klokken 10 – 12.

Vi holder Åbent Hus, da vi som virksomhed gerne vil fortælle hele verden, at man kan være i fleksjob i mange, mange forskellige jobs og på mange niveauer. På den måde ønsker vi at nedbryde fordomme om, hvad mennesker i fleksjob kan.

Til arrangementet vil der være en rundvisning, hvor du kan se, hvordan vores enkelte afdeling driver forretning med det hovedformål at skabe jobs til mennesker i fleksjob – altså mennesker der har en varig helbredsmæssig udfordring, der gør, at det typisk er umuligt at arbejde på fuld tid.

Huset Venture er resultatet af en ide, der blev fostret af en række ildsjæle på Daghøjskolen for Bevægehandicappede i Aarhus op gennem 1990’erne.

Eleverne og skolens leder var frustrerede over, at det stort set var umuligt at få job, hvis man havde nedsat arbejdsevne. Sammen udviklede de den unikke ide om at skabe en privat virksomhed for mennesker med handicap, hvor man havde fokus på ressourcerne hos den enkelte frem for begrænsningerne.

Ideen blev til en realitet i 1999, hvor Huset Venture slog dørene op i Aarhus. Virksomheden udviklede sig hurtigt, og hvad der startede som en skæv ide og trods-reaktion, har nu udviklet sig til en professionel, landsdækkende virksomhed med hele 95 % af de ca. 170 medarbejdere i fleksjob pga. af enten synligt eller skjult handicap.

Til arrangementet vil der efter rundvisningen være lejlighed til at tale med nogle af vores ansatte og den lokale chef og stille spørgsmål. Alle interesserede er velkomne og velkomne til at stille alle typer af spørgsmål. .

Hvordan er det at være ansat i fleksjob? Hvordan fungerer ordningen? Hvordan er det at være ansat i Huset Venture? Hvordan får man et fleksjob Osv. Osv.

Du møder bare op torsdag d. 2. november kl. 10 – på en af følgende adresser:

Huset Venture Aarhus
Skanderborgvej 227 E
8260 Aarhus – Viby

Huset Venture Ringkøbing
Birkmosevej 11
6950 Ringkøbing

Huset Venture Storkøbenhavn
Telegrafvej 4, 1. sal
2750 Ballerup

Huset Venture Kolding
Dieselvej 9
6000 Kolding