VIRKSOMHEDSBESØG AF 12 CHEFER FRA RINGKØBING-SKJERN KOMMUNE

For at styrke samarbejdet med Ringkøbing-Skjern Kommune yderligere var 12 kommunale chefer og stabschefer på besøg i Huset Venture Ringkøbing.

For to uger siden havde Huset Venture Ringkøbing fornøjelsen af at få besøg af Ringkøbing-Skjern Kommunes borgmester og nye kommunaldirektør.  I går kunne Huset Venture så byde velkommen til endnu flere centrale repræsentanter fra kommunen, da 12 kommunale chefer og stabschefer kom på besøg.

De 12 chefer fik en præsentation af både virksomheden og lederne i de forskellige afdelinger, hvorefter der var rundvisning i huset. Besøget sluttede dog ikke der, idet Huset Venture også havde fornøjelsen af at kunne udlåne et kursuslokale til et efterfølgende møde cheferne imellem.

Efter besøget fremhævede afdelingschef i Huset Venture Ringkøbing, Skipper Hagde, det gode samarbejde.

– Vi er rigtig glade for, at så mange centrale personer i kommunen tager sig tid til at besøge os og nysgerrigt spørger ind til vores socialøkonomiske virksomhed. Samarbejdet med Ringkøbing-Skjern kommune er utroligt vigtigt, fordi vi har en fælles interesse i at hjælpe mennesker på kanten af arbejdsmarkedet i job, udtaler Skipper Hagde.

Med de veloverståede besøg ser Huset Venture Ringkøbing frem til et fortsat godt og tæt partnerskab med Ringkøbing-Skjern Kommune.