VIL DU VÆRE VIKAR HOS OS?

Visiteret til fleksjob – hvad nu?

Når du er visiteret til fleksjob, er det første vigtige skridt taget mod tilbagevenden til arbejdsmarkedet i lige præcis det omfang, du kan arbejde. Men heller ikke fleksjob hænger på træerne – og det er her, Huset Ventures Flex-Vikar kommer ind i billedet. Vi skaffer dig vikararbejde, og du får styrket dit CV og dine kompetencer og udvidet dit netværk.

Hvad er Flex-Vikar?

Flex-Vikar er Huset Venture Ringkøbings eget vikarbureau. Vi adskiller os fra andre vikarbureauer ved at være målrettet borgere, der er visiteret til fleksjob. Derudover fungerer vi som et helt normalt vikarbureau:
Du er ansat hos Flex-Vikar, og virksomheder i vores store netværk kontakter os, når de mangler arbejdskraft. I Flex-Vikar har vi naturligvis overblik over både dine kompetencer og eventuelle skånebehov og ved, når lige præcis du er den rette til opgaven. Derefter udbetaler vi dig løn for de timer, du arbejder – det er nemt og ligetil.

Hvorfor vælge Flex-Vikar?

I Huset Venture har vi stor erfaring med og kendskab til det at være i fleksjob – for vi er det selv. Således er 90 % af vores medarbejdere på tværs af alle afdelinger ansat i fleksjob. Hos Flex-Vikar kan du dermed være sikker på at blive mødt med respekt og forståelse for netop din situation – vi ved fra os selv, at ansatte i fleksjob er fyldt med kompetencer, virkelyst og gåpåmod.
Hør nærmere om, hvordan du bliver en del af Flex-Vikar. Ring til os på tlf. 8628 3520.

ER DU VIRKSOMHED – SÅ LÆS MERE HER.

 

Flex-Vikar


Få en uforpligtende snak

Ring eller skriv

Steen Lund

Tlf: 86 28 35 20
Mail: steenl@husetventure.dk

Du kan køre lige til døren, og vi har handicap​venlig parkering

KONTAKT OS

Huset Venture Ringkøbing

Birkmosevej 20
DK- 6950 Ringkøbing
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 20
Email: ringkobing@husetventure.dk

CVR: 24 99 23 30
P-nummer: 10 17 46 24 11

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/