FÅ DIN OPGAVE LØST – RING TIL FLEX-VIKAR ..

Få timer – færre udgifter

Mange virksomheder har opgaver, der kan løses på færre timer end fuld tid. Med en eller flere vikarer fra Flex-Vikar bliver din arbejdsstyrke langt mere fleksibel, og dine lønudgifter holdes derved nede. Du betaler kun for de timer, du reelt har brug for arbejdskraft – hvad enten du har behov for en vikar i dage, uger eller måneder.

Hvordan fungerer det?

Du ringer til os og fortæller os om opgaven, der skal løses. Det kan være alt fra chaufførkørsel til lagerarbejde og haveservice. Vi tilbyder dig dernæst en af vores dygtige vikarer – rekrutteret og valgt ud til lige præcis din opgave. Du betaler udgiften pr. time til os – og vi står for administration af medarbejderen.

Hvad er en medarbejder i fleksjob?

En ansat i fleksjob arbejder typisk op til 20 timer pr. uge. Mennesker i fleksjob kan af forskellige årsager ikke varetage et fuldtidsjob, men er alligevel fyldt med kompetencer, virkelyst og gåpåmod. Det er kort sagt kvalificeret arbejdskraft – blot på nedsat tid.

Styrk din CSR-profil med Flex-Vikar

I kraft af de senere års markant øgede fokus på ikke mindst social bæredygtighed kan enhver virksomhed uanset størrelse med fordel rette opmærksomheden mod at styrke sin CSR-profil og udvise det samfundsansvar, som befolkningen i stigende grad efterspørger.

I Huset Venture er grundtanken at skabe arbejde til mennesker med behov for ansættelse på særlige vilkår – således er mere end 90 % af vores ansatte medarbejdere i fleksjob. Ved at samarbejde med vores Flex-Vikar bidrager du altså til at gøre en helt konkret, positiv forskel både for samfundsøkonomien og den enkelte ved at bringe mennesker på kanten af arbejdsmarkedet i job.

Det er i høj grad noget, du kan bruge direkte i virksomhedens CSR-rapport.

 

Book en medarbejder – det er nemt og ligetil. Ring til os på 8628 3520

 

VIL DU SELV VÆRE VIKAR – SÅ LÆS MERE HER.

Flex-Vikar


Få en uforpligtende snak

Ring eller skriv

Steen Lund

Tlf: 86 28 35 20
Mail: steenl@husetventure.dk

Du kan køre lige til døren, og vi har handicap​venlig parkering

KONTAKT OS

Huset Venture Ringkøbing

Birkmosevej 20
DK- 6950 Ringkøbing
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 20
Email: ringkobing@husetventure.dk

CVR: 24 99 23 30
P-nummer: 10 17 46 24 11

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/