Støt FN's Verdensmål sammen med Huset Venture Ringkøbing

RINGKØBING

verdensmål

Huset Venture og FN's Verdensmål

Vi arbejder for en bæredygtig udvikling på mange planer ...

KLIMAINDSATS, ANSVARLIGT FORBRUG OG PRODUKTION, ANSTÆNDIGE JOBS OG MINDRE ULIGHED

En lokal indsats – et globalt mål. Ved at arbejde sammen med Huset Venture er I som firma med til at støtte FN’s verdensmål, og I kan let bruge dette som et konkret parameter i jeres CSR-indsats.

Huset Venture Ringkøbing arbejder konkret for fire verdensmål, nemlig verdensmål nr. 8, 10, 12 og 13.


 

MÅL 8: ANSTÆNDIGE JOBS OG ØKONOMISK VÆKST
Med vores sociale bæredygtighed har vi fokus på det underpunkt, der handler om jobs til mennesker med handicap. FN’s mål er nemlig, at inden 2030 skal der opnås fuld og produktiv beskæftigelse og anstændigt arbejde for alle, herunder også personer med handicap.


MÅL 10: MINDRE ULIGHED
Et andet af FN’s mål er at opnå mindre ulighed herunder forbedret lighed i forholdet mellem mennesker med og uden handicap.


MÅL 12: ANSVARLIGT FORBRUG OG PRODUKTION
Huset Venture Ringkøbing taler lige ind i formålet med verdensmål 12. Vi arbejder hårdt på eksempelvis at formindske affaldsforbruget ved primært at bruge bæredygtige materialer i vores værksteder, hvor vi også tilbyder at reparerer f.eks. IT-udstyr og gøre op med “brug og smid væk-kulturen”. Huset Venture Ringkøbing er derfor gennemsyret af FN’s mål om, at affaldsmængden inden 2030 væsentligt reduceres gennem genvinding og genbrug.


MÅL 13: KLIMAINDSATS
I forlængelse af ovenstående punkt arbejder vi på mange planer med klimaindsats – vi ønsker kort sagt at gøre verden til et bedre sted


FN har formuleret de 17 bæredygtige verdensmål, som på lang sigt skal sikre forsvarlig vækst på en lang række områder. Tankegangen er, at social, økonomisk og miljømæssig udvikling, fred, sikkerhed og internationalt samarbejde er tæt forbundet. Ved at bruge verdensmålene som pejlemærker kan alle mennesker gøre en forskel for verdens udvikling, og både myndigheder, virksomheder, organisationer og foreninger kan arbejde konkret for at gøre verden til et bedre sted.

KLAR TIL EN SNAK

Socialøkonomi i bevægelse

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture
Birkmosevej 20
DK- 6950 Ringkøbing
Danmark

Telefon: 8628 3520

Email: ringkobing@husetventure.dk
CVR: 24 99 23 30
P-nummer: 10 17 46 24 11

 

 

Kontaktformular

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

© Huset Venture Ringkøbing, 2020. All Rights Reserved