Huset Venture og FN's verdensmål

Vi arbejder helt konkret for fire mål

KLIMAINDSATS, ANSVARLIG OG CIRKULÆR PRODUKTION, ANSTÆNDIGE JOBS OG MINDRE ULIGHED

En lokal indsats – et globalt mål. Ved at arbejde sammen med Huset Venture er I som firma med til at støtte FN’s verdensmål, og I kan let bruge dette som et konkret parameter i jeres CSR-indsats.

Huset Venture arbejder konkret for fire verdensmål, nemlig verdensmål nr. 8, 10, 12 og 13.

 

MÅL 8: ANSTÆNDIGE JOBS OG ØKONOMISK VÆKST

Med vores sociale bæredygtighed har vi fokus på det underpunkt, der handler om jobs til mennesker med handicap. FN’s mål er nemlig, at inden 2030 skal der opnås fuld og produktiv beskæftigelse og anstændigt arbejde for alle, herunder også personer med handicap.

 

 

MÅL 10: MINDRE ULIGHED
Et andet af FN’s mål er at opnå mindre ulighed herunder forbedret lighed i forholdet mellem mennesker med og uden handicap.

 

 

 

MÅL 12: ANSVARLIGT FORBRUG OG PRODUKTION
Huset Venture taler lige ind i formålet med verdensmål 12. Vi arbejder  i Huset Venture på landsplan med genbrug af IT-udstyr, med designet upcycling og dermed re-use af gamle materialer som tekstil, jern og glas, og vi arbejder med salg af kunsthåndværk med fokus på genbrug. Herudover gør vi en stor indsats for økologiske produkter og produktion af gaveprodukter på ansvarlig  og bæredygtig vis.

 

MÅL 13: KLIMAINDSATS
I forlængelse af ovenstående punkt arbejder vi på mange planer med klimaindsats – vi ønsker kort sagt at gøre verden til et bedre sted

 

 

 

FN har formuleret de 17 bæredygtige verdensmål, som på lang sigt skal sikre forsvarlig vækst på en lang række områder. Tankegangen er, at social, økonomisk og miljømæssig udvikling, fred, sikkerhed og internationalt samarbejde er tæt forbundet. Ved at bruge verdensmålene som pejlemærker kan alle mennesker gøre en forskel for verdens udvikling, og både myndigheder, virksomheder, organisationer og foreninger kan arbejde konkret for at gøre verden til et bedre sted.

 

HUSET VENTURE


Vil du høre mere om Huset Venture?
Ring til

Aarhus
Tlf: +45 86 28 35 55

Ringkøbing
Tlf: +45 86 28 35 20

Storkøbenhavn
Tlf: +45 87 38 20 70

Kolding
Tlf: +45 87 38 20 18

Du kan køre lige til døren, og vi har handicap​venlig parkering

KONTAKT OS

Huset Venture Ringkøbing

Birkmosevej 11
6950 Ringkøbing
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 20
E-mail: ringkobing@husetventure.dk

CVR: 24 99 23 30
P-nummer: 10 17 46 24 11

 

ANSØGNINGER

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/

 

google map coding