SOCIALØKONOMISK JULEPYNT KLAR TIL SALG | Huset Venture Ringkøbing

RINGKØBING

 

SOCIALØKONOMISK JULEPYNT KLAR TIL SALG

I Huset Venture Ringkøbing er produktionen af julepynt til den søde juletid på sit højeste. 

For nogle starter julen flere måneder før d. 24. december. Men allerede før sommerferien begyndte de ansatte i Huset Ventures værksted “Genstart” at forberede julen og årets produktion af julepynt, som sælges til private fra forretningen “Priorgården” i centrum af Ringkøbing.

– Allerede i juni var vi i gang med at skaffe råvarer til produktionen af årets spændende julepynt.
Der skulle bl.a. skaffes presenninger, træplader og aluminiumstråd, og vi var i skoven og fælde træer. Lige nu er vi selvfølgelig i gang med selve produktionen, fortæller Randi Pagaard, leder af “Genstart”.

Der er mange forskellige former for julepynt fra Huset Venture i år. Hjerter og stjerner i kork, træ og filt og juletræer i aluminiumstråd og rensdyr – bare for at nævne nogle få ting. De kreative rensdyr er skabt af materiale indsamlet ude i de lokale skove.

– Rensdyrene er min personlige favorit, da de alle har deres helt individuelle og særlige udtryk. Og så er det ekstra tilfredsstillende at vide, at alle materialer er samlet ind af os selv, siger Randi Pagaard.

Salget er i gang
Selve fremstillingen af julepynten er udført i værkstedet i Huset Venture af bl.a. mennesker i arbejdsprøvning og flygtninge på integrationskursus her. Der findes allerede nu julevarer i ”Priorgården” – de var nemlig færdige allerede før efterårsferien. Og salget er i gang, da der allerede nu er en del turister i Ringkøbing.

– Salget af varerne er stærkt motiverende for vores kursister og praktikanter, fortæller Randi Pagaard.

Den socialøkonomiske julepynt kan købes i ”Priorgården”, der ligger på Vestergade 2 – se meget mere julepynt på vores side på facebook her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture
Birkmosevej 20
DK- 6950 Ringkøbing
Danmark

Telefon: 8628 3520

Email: ringkobing@husetventure.dk
CVR: 24 99 23 30
P-nummer: 10 17 46 24 11

 

 

Kontaktformular

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

© Huset Venture Ringkøbing, 2020. All Rights Reserved