Brugskunst og håndarbejdsbutik - Besøg Butik GENSTART i Ringkøbing

RINGKØBING

brugskunst

BESØG EN UNIK BUTIK - BUTIK GENSTART

Vi kombinerer produktion af kunsthåndværk, brugskunst og andet håndværk med udviklende forløb for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet.

GENSTART – EN BRUGSKUNST- OG HÅNDARBEJDSBUTIK…

Vores store butik på Birkmosevej 20 er fyldt med flot brugskunst, kunsthåndværk, pynteting og praktiske ting og sager. Hos os kan du både få smuk brugskunst til dit eget hjem, en personlig fødselsdags- eller julegave, og ikke mindst den særlige og anderledes værtindegave. Og så har vi selvfølgelig også et bredt udvalg af vores populære barselsstorke, som fås i flere størrelser.

Kig dig omkring i et kreativt og opfindsomt univers – besøg BUTIK GENSTART. Ved at købe hos os støtter du samtidig vores sociale formål omkring “Genstart“. Ideen med ”Genstart” er at ”genstarte” mennesker ved at vise dem, at de sagtens kan udrette ting på arbejdsmarkedet. Vi kombinerer nemlig produktion af kunsthåndværk, brugskunst og andet håndværk på vores værksteder og i butikken med målrettede udviklingsforløb. Genstart er målrettet mennesker, som skal i såkaldt ressourceforløb eller som er ledige fleksjobbere eller flygtninge. Det langsigtede mål er en praktikplads og/eller et fleksjob.

Du kan se en video om Huset Venture Ringkøbing, om hvad vi tilbyder og om vores sociale formål (link til youtube)

 

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture
Birkmosevej 20
DK- 6950 Ringkøbing
Danmark

Telefon: 8628 3520

Email: ringkobing@husetventure.dk
CVR: 24 99 23 30
P-nummer: 10 17 46 24 11

 

 

Kontaktformular

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

© Huset Venture Ringkøbing, 2020. All Rights Reserved