brugskunst

BUTIK GENSTART - EN UNIK BUTIK

Besøg vores butik med brugskunst, pynteting og andet håndværk.

GENSTART – EN BRUGSKUNST- OG HÅNDARBEJDSBUTIK…

Vores store butik på Birkmosevej 20 er fyldt med flot brugskunst, kunsthåndværk, pynteting og praktiske ting og sager. Hos os kan du både få smuk brugskunst til dit eget hjem, en personlig fødselsdags- eller julegave, og ikke mindst den særlige og anderledes værtindegave. Og så har vi selvfølgelig også et bredt udvalg af vores populære barselsstorke, som fås i flere størrelser.

Kig dig omkring i et kreativt og opfindsomt univers – besøg BUTIK GENSTART. Ved at købe hos os støtter du samtidig vores sociale formål omkring “Genstart“. Ideen med ”Genstart” er at ”genstarte” mennesker ved at vise dem, at de sagtens kan udrette ting på arbejdsmarkedet. Vi kombinerer nemlig produktion af kunsthåndværk, brugskunst og andet håndværk på vores værksteder og i butikken med målrettede udviklingsforløb. Genstart er målrettet mennesker, som skal i såkaldt ressourceforløb eller som er ledige fleksjobbere eller flygtninge. Det langsigtede mål er en praktikplads og/eller et fleksjob.

Åbningstider


Man-ons: kl. kl. 8.00-15.00
Torsdag: 8.00-17.00
Fredag: 8.00-12.00

Ring eller skriv

Tlf: 86 28 35 20
Mail: ringkobing@husetventure.dk

Du kan køre lige til døren, og vi har handicap​venlig parkering

KONTAKT OS

Huset Venture Ringkøbing

Birkmosevej 20
DK- 6950 Ringkøbing
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 20
Email: ringkobing@husetventure.dk

CVR: 24 99 23 30
P-nummer: 10 17 46 24 11

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/