Vores butik udvikler mennesker. Støt et godt formål

RINGKØBING

VORES BUTIK UDVIKLER MENNESKER

Vores butik, Genstart, sælger varer produceret af et team af kreative mennesker, der er på vej ind på arbejdsmarkedet. Vi har eksempelvis borgere, der grundet personlige omstændigheder har været væk fra job i længere tid – og flygtninge, der gennem beskæftigelse bliver integreret i det danske samfund.

Vi skaber grobund for de kreative processer i vores værksted med en struktureret hverdag, hvor dialog og forståelse af borgerens behov er vores fokuspunkt. Hver dag har vi morgenmøde, hvor vi drøfter og fordeler arbejdsopgaverne. Borgerne bliver inddraget og er medbestemmende i designprocesserne, hvilket er med til at skabe mening for den enkelte. Det er vigtigt for os, at forløbet er støttende og meningsfuldt.

I butikken sælger vi vores kreative sortiment. De borgere fra værkstedet, der har mod på at prøve at ekspedere, står for salget. Det styrker selvtilliden at se mennesker købe de produkter, som man har været med til at producere – hvilket bidrager til en god udviklingsproces for den enkelte.

 

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture
Birkmosevej 20
DK- 6950 Ringkøbing
Danmark

Telefon: 8628 3520

Email: ringkobing@husetventure.dk
CVR: 24 99 23 30
P-nummer: 10 17 46 24 11

 

 

Kontaktformular

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

© Huset Venture Ringkøbing, 2020. All Rights Reserved