GUMMI-JULETRÆER ER ÅRETS HIT | Huset Venture Ringkøbing

RINGKØBING

 

GUMMI-JULETRÆER ER ÅRETS HIT

Vores “Butik Genstart” har i år oplevet en stor efterspørgsel på julevarer – især vores specielle træer lavet af gamle cykeldæk er populære.

– Folk er kommet til fra nær og fjern, og vi har faktisk haft svært ved at følge med efterspørgselen. Eksempelvis har vores udendørs jernjuletræer været meget populære, og det helt store hit har været vores bæredygtige gummi-juletræer, fortæller Corina Lydersen som er leder for butikken.

Butik Genstarts julevarer er alle producerede på Huset Ventures egne værksteder. Her arbejdes der både i træ, metal, stof og andre relevante materialer. I forhold til design af årets julevarer har butikken i år ramt helt plet.

– Ja, vores design passer både til den minimalistiske og til den mere gammeldags juleudsmykning, og derfor appellerer vores produkter til en bred kundegruppe. Og vi har stadig masser af flotte ting, så det er bare om at kigge forbi vores butik, hvor vi i den grad så vidt muligt arbejder på bæredygtighed og genbrug af materialer, slutter Corina Lydersen.

 

 

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture
Birkmosevej 20
DK- 6950 Ringkøbing
Danmark

Telefon: 8628 3520

Email: ringkobing@husetventure.dk
CVR: 24 99 23 30
P-nummer: 10 17 46 24 11

 

 

Kontaktformular

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

© Huset Venture Ringkøbing, 2020. All Rights Reserved