affaldsskjuler, affaldsskjulere, affaldsbeholdere

HUSET VENTURE GØR DIT HUSHOLDNINGSAFFALD PRÆSENTABELT

På en genbrugsstation nær dig kan du nu få et smugkig på Huset Ventures flotte nye affaldsskjulere

Film skal ses i biografen – og en affaldsskjuler skal ses på genbrugsstationen. Netop nu kan du på de fire store genbrugsstationer i Ringkøbing-Skjern Kommune komme til bæredygtig verdenspremiere. Her udstiller Huset Venture Ringkøbing over de kommende måneder vores bud på en både elegant og praktisk affaldsskjuler, som du naturligvis efterfølgende har mulighed for at købe på vores adresse, skulle de falde i din smag.

Ringkøbing-Skjern Kommune sætter  i løbet af 2020 for alvor skub i affaldssorteringen. Samtlige kommunens husstande får senere på året ny affaldsbeholder, der gør sortering af affald til en leg. Og der er nok at lege med – i kommunen indsamles årligt ca. 400 kg husholdningsaffald per husstand, hvoraf de 31 % genanvendes. Allerede i 2025 skal det tal være øget til 55 %.

De færreste er i tvivl om vigtigheden af at genanvende husholdningsaffald – og de færreste synes, at affaldsbeholdere er blandt kongerigets mest elegante skabninger. Det synes Ringkøbing-Skjern Kommunes Genbrugsafdeling heller ikke og henvendte sig derfor til Huset Venture Ringkøbing med ønske om, at vores dygtige værkstedsarbejdere designede og snedkererede et sæt præsentable skjul til affaldsbeholdere.

– Vi vil gerne hjælpe borgerne med at finde fine løsninger i forbindelse med deres affaldssortering, og Huset Ventures forslag til skjulere er rigtig godt. At støtte en socialøkonomisk virksomhed som Huset Venture er samtidig noget, vi sætter højt, og vi er generelt virkelig glade for samarbejdet, siger Mette Vestergaard fra Ringkøbing-Skjern Kommunes Genbrugsafdeling.

Så når du næste gang i miljøets tjeneste hænger på kanten af småt brændbart og tager bestik af genbrugssituationen, så tag da endelig også et kig på vores lille udstilling. Vi skjuler nemlig noget – og vi hjælper med glæde dig til at gøre det samme …

Prisen for en vedligeholdelsesfri skjuler er 1.650 kr og for én i trykimprægneret træ 985,-kr.