hjælpemidler, huset venture ringkøbing, ringkøbing-skjern

HUSET VENTURE RANKER RINGKØBINGS RYGGE

Vi samarbejder nu med jobcentret om hjælpemidler til arbejdspladsen.

Ondt i ryggen er en folkesygdom, og de fleste kender til ubehaget ved at sidde i en anstrengt stilling i længere tid ad gangen. Men for mange er rygproblemer eller andre fysiske skavanker af mere alvorlig karakter, og man har brug for fx særlige, ergonomisk tilpassede kontorstole for overhovedet at kunne arbejde.

Indtil nu har det været jobcentret, der har stået for tildeling af hjælpemidler som ergonomiske kontorstole, hæve-sænke-borde, særlige tastaturer til PC’en etc. Men fremover bliver det Huset Venture Ringkøbing, der i samarbejde med jobcentret kommer de rygplagede eller på anden måde fysisk besværede borgere til hjælp.

– I Huset Venture Ringkøbing har vi i forvejen et tæt samarbejde med jobcentret, og vi er glade for at kunne udvide dette til nu også at omfatte udlevering og modtagelse af hjælpemidler til borgerne, siger Steen Lund, regionschef i Huset Venture Ringkøbing.

Helt konkret får borgere, der via jobcentret er blevet tildelt et eller flere hjælpemidler, nu mulighed for at afhente disse hver dag inden for almindelig arbejdstid på Huset Venture Ringkøbings adresse. Her har vi til formålet afsat hele 100 kvm. til opmagasinering – og de mange kvadratmeter er allerede ved at være fyldt godt op med effekter, der står klar til at lette arbejdslivet for værdigt trængende i kommunen.

– Som en virksomhed, hvor de fleste af medarbejderne er ansat i fleksjob, ved vi i Huset Venture, at lige præcis de rette hjælpemidler kan betyde forskellen på, om man kan arbejde eller ej. Og vi ser frem til at gøre en positiv forskel for borgerne gennem dette nye samarbejde med jobcentret, siger Steen Lund.

Huset Venture Ringkøbing holder til på Birkmosevej 11 i Ringkøbing, og har åbent mandage-torsdage 8-15, og fredage 8-12.