HUSET VENTURE RINGKØBING LAVER MØBLER TIL DANLAND

Vores træværksted har netop færdiggjort produktionen af otte flotte møbelsæt til Danland Søndervigs udendørsservering.

Findes der noget mere dansk end Den Lille Havfrue, H.C. Andersen og OL-guld i håndbold? Det skulle da lige være Danland, der i en menneskealder har dannet rammen om mangt et hyggeligt ferieophold langt fra hverdagens stress og jag og tæt på sauna, vandrutsjebaner og livligt boblende spa.

Fremover kommer Huset Venture Ringkøbing også til at bidrage til den gode feriestemning i det vestjyske – det er nemlig vores træværksted, der har lavet møblerne, som Danland benytter til deres udendørsservering.

– Vi er glade for, at vi har fået mulighed for at samarbejde med en så stor og velrenommeret virksomhed som Danland. Det viser noget om, at vi i Huset Venture Ringkøbing har et rigtig godt navn i lokalområdet, siger Steen Lund, regionschef i Huset Venture Vestjylland.

Og skulle det danske sommervejr ikke vise sig fra sin bedste side, er der ingen grund til at frygte for vores møblers velbefindende. De er nemlig fremstillet af langtidsholdbart, lokalt produceret douglas-træ, der sagtens modstår både vind, vejr og glade badegæsters pletvis uelegante omgang med pomfritsauce …