droneoptagelser

HUSET VENTURE RINGKØBING TILBYDER DRONEOPTAGELSER MED UDDANNET DRONEPILOT

Professionelle droneoptagelser, redigering og færdig videopræsentation til hjemmeside eller sociale medier.

Droner giver helt nye muligheder for at skabe synlighed i form af flotte videooptagelser fra luften. Få knivskarpe optagelser af din virksomhed og brug evt. optagelserne i en præsentationsvideo – det hele foregår nemt og effektivt. Du kan også bruge videooptagelser fra luften som inspektion af steder, man ikke ellers kan komme til.

Huset Venture Ringkøbings uddannede dronepilot kan give dig ekstraordinære videooptagelser fra luften. Herudover kan vi redigere dine videooptagelser og evt. også hjælpe dig med oplægning af optagelser på hjemmeside og sociale medier som Facebook, Youtube, Instagram osv.

Tag en uforpligtende snak med os om din opgave, og vi kommer med løsningsforslag og et fornuftigt tilbud. Priser afhænger bl.a. af længden af dine optagelser/færdige video.

Tøv ikke med uforpligtende at kontakte os – tal med Pia Ankjær Gadegaard på telefon 2728 2661/8638 3520 eller på e-mail: piaag@husetventure.dk.  Vi leverer et topprofessionelt produkt, og du kan se nogle af vores nyeste droneoptagelser – eksempelvis som her fra opbygningen af den nye store turistattraktion, Naturkraft.

Vi glæder os til at høre fra dig…