HUSET VENTURE MED I SOCIAL ENTERPRISE DAY | Huset Venture Ringkøbing

RINGKØBING

 

HUSET VENTURE MED I SOCIAL ENTERPRISE DAY

Hvad støtter du egentlig, når du ’køber socialt’ hos en virksomhed som Huset Venture? Det sætter Social Enterprise Day fokus på.

Huset Venture Ringkøbing er med i Social Enterprise Day, som er en international begivenhed, der d. 16. november 2017 fejrer og sætter fokus på socialøkonomiske virksomheder. Som en del af kampagnen er de involverede virksomheder blevet bedt om, via et enkelt skilt, at vise, hvad man støtter ved at købe hos dem.

Og hvad støtter man så, når man som virksomhed, kommune eller privatperson vælger at købe hos os? Når man køber produkter og ydelser hos Huset Venture Ringkøbing er man med til at tage et særligt socialt ansvar.

For det er de køb, der gør det muligt for os at ansætte flere fleksjobbere – og gør det muligt for os at skabe flere kursus- og afklaringsforløb, der bringer udsatte borgere tættere – eller direkte ind – på arbejdsmarkedet.

Så vi vil benytte Social Enterprise Day til at sige en stor tak til alle jer, der ’køber socialt’ hos Huset Venture Ringkøbing – eller som overvejer at gøre det. I er med til at gøre en forskel.

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture
Birkmosevej 20
DK- 6950 Ringkøbing
Danmark

Telefon: 8628 3520

Email: ringkobing@husetventure.dk
CVR: 24 99 23 30
P-nummer: 10 17 46 24 11

 

 

Kontaktformular

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

© Huset Venture Ringkøbing, 2020. All Rights Reserved