HUSET VENTURE SOM EKSEMPEL PÅ NYTÆNKNING AF VELFÆRD

Når Danmarks største konference om velfærdsinnovation løber af stablen d. 28. januar, er Huset Venture med som et eksempel på innovativ velfærd, der virker.

Nyhedsmagasinet og tænketanken Mandag Morgen samler for syvende år i træk mere en 1200 såkaldte ”velfærdsledere” til Velfærdens Innovationsdag 2016 for at diskutere nye veje til bedre velfærd. Deltagerne kommer fra både offentlige, private og frivillige organisationer, der har interesse i at finde nye løsninger på de store udfordringer på velfærdsområdet.

Huset Venture er i den forbindelse med som en del af et ”løsningsgalleri” med 50 gode eksempler på nytænkende velfærdsløsninger, hvor konferencedeltagerne får mulighed for at gå rundt til forskellige borde og høre mere om de gode løsninger.

Ved Huset Ventures bord står udviklingschef fra Huset Ventures Videncenter, Kjeld Søndergaard, klar til at fortælle om ’Kunsten af vokse sig større’:

–  Med 15 år på bagen er vi en de mere erfarne socialøkonomiske virksomheder, og vi har prøvet lidt af hvert i vores rejse fra at være 10 til nu 200 medarbejdere. Sådan en udvikling stiller nogle helt særlige krav til både ledelse og medarbejdere, især som socialøkonomisk virksomhed, og det er nogle af de erfaringer og tanker, som Huset Venture gerne vil dele, så andre kan lære af dem.

Velfærdens Innovationsdag 2016 finder sted i Øksnehallen i København d. 28. januar fra kl. 8.30-17.30, og du kan læse mere om arrangementet og programmet her (åbner i nyt vindue).