blade runners, skridsikre sko, vestas, huset venture ringkøbing

I SKRIDSIKRE SKO PÅ VINDMØLLER

Huset Venture Ringkøbing gør det nu lidt lettere at servicere vindmøller

Der er et yndigt land, og det står med brede bøge. Meget er dog sket, siden Oehlenschläger for 200 år siden skrev de indledende linjer til det, der skulle blive den danske nationalsang. Bøgen står stadig stolt og bred, men konkurrencen om også fremover at være det højest besungne monument i landskabet spidser til. De senere årtier har en mere rod- og bladløs konkurrent nemlig meldt sig på banen: vindmøllen.

I Huset Venture Ringkøbing er vi glad for både bøgetræer og vindmøller – men sidstnævnte har alligevel en ganske særlig plads i vores hjerte. Vi bidrager nemlig for tiden til, at vindmøllerne i bæredygtighedens navn kan blive endnu flere og knejse endnu stoltere.

– Vi blev kontaktet af ”Langes Sikkerhedsudstyr”, et Ringkøbing-firma som forhandler personligt sikkerhedsudstyr. De spurgte, om ikke vi kunne fremstille foreløbig 2000 såkaldte blade runners, som de skal levere til forskellige firmaer i vindmøllebranchen. Og selvfølgelig var det lige en opgave for vores værksted, siger Steen Lund, regionschef i Huset Venture Ringkøbing.

Blade runners er en slags sikkerhedssko, som har den særlige egenskab, at de er meget skridsikre og samtidig skånsomme mod underlaget, fordi de fordeler trykket på en større flade – en perfekt kombination, når vindmøller skal serviceres, uden at man efterlader det mindste fodspor. Og virker skoene bekendte, så skyldes det måske, at de er fremstillet af knæbeskyttere, som bruges ved arbejde i haven …

Skal vi også være kreative for din virksomhed og fremstille eller montere stort eller småt på vores værksted? Så kom forbi på vores adresse, grib telefonen eller send os en mail!

Adresse: Huset Venture Ringkøbing, Birkmosevej 20, 6950 Ringkøbing

Tlf.: 86283520

Mail: ringkobing@husetventure.dk