computer reparation

IT & MULTIMEDIE

Computerreparation, hjemmeside-design samt foto/video med drone.

IT & MULTIMEDIE

Vores afdeling for IT & Multimedie tilbyder flere services indenfor IT. Du kan læse meget mere om dem ved at trykke på links herunder. Vi har dokumenteret og stor rutine i at løse opgaverne, og vi tilbyder naturligvis en uforpligtende snak om muligheder og priser. Ring til os på 8628 3520.

  • IT hjælp – gratis fejlfinding og billig udskift af harddisk
    Virker din computer ikke, som den skal og har du måske brug for IT hjælp? Vores teknikere undersøger din computer, når den ikke virker og giver dig helt uforpligtende et tilbud på, hvad det vil koste at lave din computer . Hvis du ikke tager imod tilbuddet koster det ikke noget.

  • Hjemmesider
    Lad Huset Venture Ringkøbing stå for din hjemmesider – enkelt og let. Vi sørger for, at du har minimalt arbejde – det eneste du skal gøre, er at fortælle os om designønsker, billeder og tekst – så sørger vi for resten.
  • Dronefotografering
    Vi har professionel dronetjeneste. Lad os overflyve og filme din ejendom, dit domicil eller dine marked. Brug optagelserne på din hjemmeside eller på sociale medier.

 

IT & Multimedie


Få en uforpligtende snak

Ring eller skriv

Pia Gadegaard

Tlf: 86 28 35 20
Mail: pia.gadegaard@husetventure.dk

Du kan køre lige til døren, og vi har handicap​venlig parkering

KONTAKT OS

Huset Venture Ringkøbing

Birkmosevej 20
DK- 6950 Ringkøbing
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 20
Email: ringkobing@husetventure.dk

CVR: 24 99 23 30
P-nummer: 10 17 46 24 11

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/