GRATIS FEJLFINDING

Virker din computer ikke, som den skal og har du måske brug for computerreparation? Så lad Huset Venture Ringkøbing hjælpe og lad os finde fejlen GANSKE GRATIS.

Vores teknikere undersøger problemet og giver dig helt uforpligtende et tilbud på, hvad en computerreparation vil koste. Hvis du ikke tager imod tilbuddet, koster det dig ikke noget.

Hos os får du den gode, “gammeldags” service, som du ikke finder andre steder. Her er ingen dumme spørgsmål. Vi har god tid, og vi taler et sprog, der er til at forstå.

UDOVER COMPUTERREPARATION TILBYDER VI OGSÅ GRUNDIG VEJLEDNING, NÅR DU SKAL KØBE …

Skal du bruge din computer til festsange og indbydelser? Skal du mest bare på nettet? Eller spiller du grafiktunge spil og laver billedbehandling? Når man køber en ny computer, er der stor forskel på ens behov. Og der er ikke grund til at købe det dyreste udstyr, hvis du ikke har brug for det. Lad os rådgive dig, før du køber. Hos de store kæder bliver du ofte bare et nummer i rækken – det er du ikke hos os. Vi tager os tid til at få dig til at føle dig tryg og giver dig den rette forklaring og vejledning, når du skal købe nyt it-udstyr. Vi vejleder og rådgiver dig, så det udstyr, du får, lever op til netop dine behov.

Her er ingen dumme spørgsmål, når du køber – det er jo dig, der er kunden.

IT & Multimedie


Få en uforpligtende snak

Ring eller skriv

Pia Gadegaard

Tlf: 86 28 35 20
Mail: pia.gadegaard@husetventure.dk

Du kan køre lige til døren, og vi har handicap​venlig parkering

KONTAKT OS

Huset Venture Ringkøbing

Birkmosevej 11
DK- 6950 Ringkøbing
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 20
E-mail: ringkobing@husetventure.dk

CVR: 24 99 23 30
P-nummer: 10 17 46 24 11

 

ANSØGNINGER

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/

 

google map coding