HAR DU VÆRET VÆK FRA ARBEJDSMARKEDET I OVER 78 UGER?

Har du været væk fra arbejdsmarkedet i mere end 78 uger, så tilbyder Huset Venture dig et 16 ugers afklarende kursusforløb inklusiv praktik. Kurset er tilpasset dine individuelle behov og består af aktiviteter, som du i samråd med din jobkonsulent vælger. Det kan være beskæftigelse på vores træ- og metalværksted, i vores afdeling for haveservice eller i køkkenet. Du kan også få hjælp til Netbank, E-boks eller Borger.dk. Hvis du har brug for økonomisk rådgivning inden for forsikringer, skat og dine aftaler med din bank, så hjælper vi dig også gerne med det.

Kurset har til formål at gøre dig bevidst om dine kompetencer således, at du får gode forudsætninger for at komme i praktik og senere i job, når du er parat til det.

Du undervises på hold sammen med andre fleksjobbere, som er i samme situation som dig. Derved får du chancen for at blive en del af vores gode, sociale fællesskab. Forløbet foregår 3 dage om ugen: mandag, onsdag og torsdag med 3 timer pr. dag.

Læs mere her.

Job & Udvikling


Få en uforpligtende snak

Ring eller skriv

Susanne Kristiansen

Tlf: 86 28 35 20
Mail: sannek@husetventure.dk

Du kan køre lige til døren, og vi har handicap​venlig parkering

KONTAKT OS

Huset Venture Ringkøbing

Birkmosevej 11
6950 Ringkøbing
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 20
E-mail: ringkobing@husetventure.dk

CVR: 24 99 23 30
P-nummer: 10 17 46 24 11

 

ANSØGNINGER

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/

 

google map coding