RESSOURCEFORLØB

Hvis du er visiteret til et ressourceforløb, står Huset Venture klar til at hjælpe dig. Med udgangspunkt i den indsatsplan, som kommunen har lagt for dig, arbejder vi tæt sammen med dig om at udvikle din arbejdsevne. Vores langsigtede mål er, at du med den rette hjælp kan komme i arbejde eller i gang med en uddannelse.

Ressourceforløbet vil typisk indeholde en eller flere relevante virksomhedspraktikker, der kan give et klarere billede af dine særlige muligheder og udfordringer. Huset Venture følger løbende op og støtter dig i hele processen – fra de indledende samtaler til afslutningen på praktikforløb.

Som afslutning på ressourceforløbet laver vi en opsamlende rapport, der indgår i kommunens vurdering af, hvad næste skridt skal være – for eksempel om du er klar til et fleksjob eller et uddannelsesforløb.

Lad Huset Venture hjælpe dig videre. Kontakt os eller din sagsbehandler for at for at høre mere om muligheden for et ressourceforløb hos Huset Venture.

Se mere her.

Job & Udvikling


Få en uforpligtende snak

Ring eller skriv

Susanne Kristiansen

Tlf: 86 28 35 20
Mail: sannek@husetventure.dk

Du kan køre lige til døren, og vi har handicap​venlig parkering

KONTAKT OS

Huset Venture Ringkøbing

Birkmosevej 11
6950 Ringkøbing
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 20
E-mail: ringkobing@husetventure.dk

CVR: 24 99 23 30
P-nummer: 10 17 46 24 11

 

ANSØGNINGER

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/

 

google map coding