KOM I JOB I TURISTBRANCHEN! TAG PÅ VORES EFFEKTIVE TURISMEKURSUS PÅ 12 UGER …

Huset Ventures turismekursus er for alle ledige, der gerne vil arbejde indenfor turistbranchen. Kurset er på 12 uger med 12 timer pr. uge og er for dig, der gerne vil ansættes i turistfaget. Kurset består af et grundforløb på 6 uger og et udvidet forløb på  6 uger, hvor man vælger sit eget spor.

Det samlede kursus består af både teori og praktik. Praktikken vil så vidt muligt være i dit eget nærområde.

Grundforløbet er et 6-ugers forløb med undervisning, der foregår hos os i Huset Venture på Birkmosevej. Fremmøde 4 dage om ugen á 3 timer, hvor vi blandt andet arbejder med:

  • Motivation, udvikling og forandringsparathed: Du vil lære, hvordan du opretholder motivationen, udvikler dine færdigheder og bliver parat til at håndtere forandringer.
  • Kulturforståelse, tysk og kundeservice: Vi vil hjælpe dig med at kunne begå dig servicemæssigt og sprogligt i helt almindelige situationer.
  • Konflikt- og stresshåndtering: Da turismebranchen kan være udfordrende, vil vi lære dig, hvordan du håndterer konflikter og stresssituationer professionelt og effektivt.Undervisningen foregår ved samtalebaseret tavleundervisning, praktiske øvelser og gruppearbejde.

Udvidet forløb: Efter de seks uger på grundforløbet har du FRIT VALG mellem to udvidede forløb på 6 uger – et teoretisk eller et praktisk. På det teoribaserede spor får du endnu mere viden om eksempelvis kundeservice og tysk, mens du på det praktiske spor primært er i praktik.

Efter Huset Ventures turisme-kursus er du klar til job i branchen, og vi har gode erfaringer med, at vores kursister er i job efter kurset som et direkte resultat af forløbet.

 

 

Job & Udvikling


Få en uforpligtende snak

Ring eller skriv

Susanne Kristiansen

Tlf: 86 28 35 20
Mail: sannek@husetventure.dk

Du kan køre lige til døren, og vi har handicap​venlig parkering

KONTAKT OS

Huset Venture Ringkøbing

Birkmosevej 11
6950 Ringkøbing
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 20
E-mail: ringkobing@husetventure.dk

CVR: 24 99 23 30
P-nummer: 10 17 46 24 11

 

ANSØGNINGER

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/

 

google map coding