julestue, ringkøbing, huset venture

KOM TIL JULESTUE I HUSET VENTURE RINGKØBING

Torsdag d. 18. november mellem 8 og 18 er det igen tid for vores populære, traditionsrige julestue.

Det kan godt være, at sneflokke ikke kommer vrimlende og spreder kridhvid julestemning over land, men julehumøret har alligevel i den grad indfundet sig i Huset Venture Ringkøbing. Torsdag d. 18.11 slår vi dørene op for årets julestue – og du er selvfølgelig inviteret til at jule med os.

Vi starter allerede fra morgenstunden, når vi kl. 8 åbner butikken, der vil være fyldt med alle vores fine, håndlavede unika-produkter i keramik, træ, jern, tekstil mm. Her får du en oplagt mulighed for at finde en helt personlig julegave til dem, du holder af. Og naturligvis er vores righoldige sortiment i anledning af højtiden udvidet med juletræer, nisser, dekorationer med juletema – ja, alle de juleting, der hører sig til, og som kun venter spændt på at fuldføre deres livsmission: at pynte op til jul i din stue …!

Lige fra morgenstunden vil der også være mulighed for at forfriske sig med lidt julegodt til ganen: brunkager, pebernødder, te, kaffe og saftevand. Og kl. 16-18 kommer Vestjyske Delikatesser forbi med lidt smagsprøver fra deres sortiment.

Børnene glemmer vi naturligvis ikke. Kl. 16 og to timer frem får vi besøg af en helt særlig gæst: selveste julemanden, der – rundhåndet, som kun julemanden kan være det – vil forkæle de små med slik og søde sager.

Dagens program:

08.00 – 18.00: Butikken er åben, og der serveres lidt godt til ganen.

08.00 – 18.00: Mulighed for at se og købe vores håndlavede, unikke produkter i læder, træ, jern, keramik, naturpynt, tekstil mm.

16.00 – 18.00: Julemanden har meldt sin ankomst.

16.00 – 18.00: Vestjyske Delikatesser kommer og giver smagsprøver.