Skal du i Afklaringsforløb? Kontakt Huset Venture Ringkøbing

RINGKØBING

afklaringsforløb

VI HJÆLPER DIG VIDERE

Vi tilbyder kurser, afklarings- og udviklingsforløb samt uddannelse til dig med nedsat arbejdsevne. Få støtte til at finde og udvikle dine ressourcer, så du kan komme videre med praktikplads, uddannelse eller arbejde.

KURSER & AFKLARING – GØR BRUG AF VORES EKSPERTISE I AFKLARINGSFORLØB

Er du på vej i afklaringsforløb? Måske er din evne til at arbejde nedsat midlertidigt eller langvarigt? Måske har du fået en sygdom – fysisk eller psykisk? Måske har du et handicap – eller du har været ude for en ulykke? Uanset årsagen står Huset Venture klar med forskellige former for hjælp og støtte til dig, som ikke længere kan arbejde på fuld kraft og som måske er på vej i et afklaringsforløb.

Vi tilbyder kurser, udviklingsforløb og uddannelse til ledige fleksjobbere, kontanthjælpsmodtagere og mennesker i ressourceforløb. Vi møder dig, hvor du er, og vores mål er altid, at du kommer nærmere en afklaring og meget gerne et job – og dermed en plads på arbejdsmarkedet.

I Huset Venture er 95% af de ansatte selv ramt af en begrænsning i arbejdsevnen, så udover den faglige ekspertise har vi også personlig erfaring med de særlige udfordringer og muligheder, som det giver. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig videre.

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture
Birkmosevej 20
DK- 6950 Ringkøbing
Danmark

Telefon: 8628 3520

Email: ringkobing@husetventure.dk
CVR: 24 99 23 30
P-nummer: 10 17 46 24 11

 

 

Kontaktformular

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

© Huset Venture Ringkøbing, 2020. All Rights Reserved