Kurser og afklaring

KURSER & AFKLARING

Afklarende og jobrettede individuelle forløb i skånsomme rammer.

KURSER & AFKLARING – GØR BRUG AF VORES EKSPERTISE I AFKLARINGSFORLØB

Er du på vej i afklaringsforløb? Måske er din evne til at arbejde nedsat midlertidigt eller langvarigt? Måske har du fået en sygdom – fysisk eller psykisk? Måske har du et handicap – eller du har været ude for en ulykke? Uanset årsagen står Huset Venture klar med forskellige former for hjælp og støtte til dig, som ikke længere kan arbejde på fuld kraft og som måske er på vej i et afklaringsforløb.

Vi tilbyder kurser, udviklingsforløb og uddannelse til ledige fleksjobbere, kontanthjælpsmodtagere og mennesker i ressourceforløb. Vi møder dig, hvor du er, og vores mål er altid, at du kommer nærmere en afklaring og meget gerne et job – og dermed en plads på arbejdsmarkedet.

I Huset Venture er 95% af de ansatte selv ramt af en begrænsning i arbejdsevnen, så udover den faglige ekspertise har vi også personlig erfaring med de særlige udfordringer og muligheder, som det giver. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig videre.

Kurser & Afklaring


Få en uforpligtende snak

Ring eller skriv

Susanne Kristiansen

Tlf: 86 28 35 20
Mail: sannek@husetventure.dk

Du kan køre lige til døren, og vi har handicap​venlig parkering

KONTAKT OS

Huset Venture Ringkøbing

Birkmosevej 20
DK- 6950 Ringkøbing
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 20
Email: ringkobing@husetventure.dk

CVR: 24 99 23 30
P-nummer: 10 17 46 24 11

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/