ER DU LEDIG FLEKSJOBBER? VIL DU HURTIGT VIDERE?

Huset Ventures MAP-kursus er for dig som er ledig fleksjobber. Vi hjælper dig med at blive afklaret omkring dine personlige og faglige kompetencer, så du bliver bedre klædt på til at søge og finde det rette fleksjob. Forløbet er fordelt på 5 ugers kursus og 4 ugers praktik. Undervisningsdelen foregår i Huset Venture i Ringkøbing, og den efterfølgende praktikplads finder vi i samråd med dig.

Vores kursus for ledige fleksjobbere tager udgangspunkt i en ’MAP-model’, der har 3 elementer:

Motivation

Vi tager udgangspunkt i dine særlige forudsætninger, erfaringer og personlige ressourcer, og vi finder ud af, hvad DU brænder for. Fokus ligger her på personlig udvikling, kommunikation og samarbejde.

Afklaring

Gennem oplæg, samtaler og praktiske øvelser hjælper vi dig med at reflektere over dine kompetencer, både personligt og fagligt, så der åbnes op for nye perspektiver og muligheder. Det giver dig et klarere, og måske nyt, billede af, hvilke jobs du kan arbejde hen imod.

Planlægning

Her får vi sammen med dig lagt en konkret handlingsplan, hvor du selv aktivt definerer realistiske mål og ønsker, der kan hjælpe dig videre. Der vil være vægt på individuelle samtaler og på arbejdet med dine målbeskrivelser, ansøgninger og cv.

Er du klar til at gøre en indsats for at komme videre og finde et relevant fleksjob? Så tøv ikke med at kontakte dit jobcenter, og spørg ind til muligheden for at komme på Huset Ventures kursus for ledige fleksjobbere.

Kurser & Afklaring


Få en uforpligtende snak

Ring eller skriv

Susanne Kristiansen

Tlf: 86 28 35 20
Mail: sannek@husetventure.dk

Du kan køre lige til døren, og vi har handicap​venlig parkering

KONTAKT OS

Huset Venture Ringkøbing

Birkmosevej 20
DK- 6950 Ringkøbing
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 20
Email: ringkobing@husetventure.dk

CVR: 24 99 23 30
P-nummer: 10 17 46 24 11

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/