PROJEKT GENSTART – EN NY BEGYNDELSE PÅ DIT ARBEJDSLIV?

Projekt Genstart er et kombineret forløb, som er målrettet dig på kontant- eller uddannelseshjælp. Gennem samtaler med vores jobkonsulent og et praktikforløb sætter vi fokus på dine kompetencer. Du får nye faglige, sociale og sproglige færdigheder, så du kan blive tilknyttet arbejdsmarkedet med mulighed for ordinært beskæftigelse. Vi hjælper dig med redskaber til at planlægge og strukturere din hverdag, så den bliver overskuelig og skaber de bedste betingelser for dit kommende arbejdsliv.

Praktikken foregår i et af vores værksteder i Huset Venture eller på en ekstern arbejdsplads.

Hos os har du mulighed for at arbejde i vores kreative værksted, med træ eller metal, eller med vedligeholdelsesopgaver. Sammen med andre i samme situation som dig, vil du få mulighed for at deltage i det sociale fællesskab, som kendetegner vores værksteder.

Forløbet foregår i moduler enten af 20 eller 34 timer fordelt på alle ugens dage.

 

“På Huset Venture kom jeg ind og lærte at arbejde med pc, foto, billedbehandling og redigering af hjemmesider. Jeg fik herunder bl.a. lært at redigere billeder, fik en større forståelse for gode og ”dårlige” billeder, og det var i det hele taget en stor og positiv omvæltning af mit arbejdsliv.

Jeg er desværre stærkt ordblind, men alligevel kunne jeg nu lave de ting på computeren, der skulle laves – og fik endda rigtig godt fat i det.  Mit succesforløb, som jeg vil betegne det som, førte til, at jeg i dag har fået arbejde ved en tømrer i Ringkøbing, som vil hjælpe mig videre med det, jeg har lært.

Jeg er meget glad for, at det har kunnet lade sig gøre. Jeg synes, det er en STOR succes, at jeg er kommet til at arbejde med noget, som jeg aldrig havde troet, jeg skulle arbejde med. Jeg kan klart anbefale andre i min eller en lignende situation at gennemgå et intensivt kursus i Huset Venture Ringkøbing, Projekt Genstart.

Tak for hjælpen, Huset Venture!”

John Elkjær, tidligere kursist

Kurser & Afklaring


Få en uforpligtende snak

Ring eller skriv

Susanne Kristiansen

Tlf: 86 28 35 20
Mail: sannek@husetventure.dk

Du kan køre lige til døren, og vi har handicap​venlig parkering

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture Ringkøbing

Birkmosevej 20
DK- 6950 Ringkøbing
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 20
Email: ringkobing@husetventure.dk

CVR: 24 99 23 30
P-nummer: 10 17 46 24 11

 

KONTAKT OS

Contact Us