NY DIREKTØR I HUSET VENTURE | Huset Venture Ringkøbing

RINGKØBING

 

NY DIREKTØR I HUSET VENTURE

57-årige Mikael Eggert Jørgensen er ansat i Huset Venture fra 1. marts. 


Der var store krav til en ny direktør for Huset Venture. Ønsket var en person, som besad både en socialfaglig OG en forretningsmæssig baggrund – umiddelbart en usædvanlig blanding. Derfor er det med stor stolthed, at Huset Venture nu har ansat den 57-årige Mikael Eggert Jørgensen som direktør fra 1. marts. Mikael Eggert Jørgensen har præcis den kombination af erfaring og kompetencer, som gør, at han fremover står i spidsen for en af Danmarks førende socialøkonomiske virksomheder.

Oprindeligt er Mikael Eggert Jørgensen uddannet socialpædagog, og gennem sin karriere har han samlet erfaringer og kompetencer fra mange forskellige verdener. Han har bl.a. været direktør for CABI (Center for Aktiv Beskæftigelsesindsats), salgschef ved Falck Healthcare, institutionsleder på Ellehøj i Vejle, centerleder for FormidlingsCenter Aarhus og senest tilbuds- og ydelseschef i jobcentret i Horsens Kommune.

– Jeg glæder mig til at videreudvikle Huset Venture. Gennem mange år har jeg kendt Huset Venture, og jeg mener, at der er et meget stort potentiale i hele den socialøkonomiske branche.  Det handler bl.a. om at gøre omverdenen opmærksom på, at det er en fordel for både kunder, for samfundet og for de ansatte at handle med en socialøkonomisk virksomhed, siger Mikael Eggert Jørgensen.

Huset Venture har på landsplan cirka 200 medarbejdere. Over 90 % arbejder i fleksjob på grund af enten handicap, sygdom eller ulykke.

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture
Birkmosevej 20
DK- 6950 Ringkøbing
Danmark

Telefon: 8628 3520

Email: ringkobing@husetventure.dk
CVR: 24 99 23 30
P-nummer: 10 17 46 24 11

 

 

Kontaktformular

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

© Huset Venture Ringkøbing, 2020. All Rights Reserved