NYT BÆREDYGTIGT FIRMAGAVEKONCEPT I DANMARK

Nu er det muligt for virksomheder at købe socialt eller miljømæssigt ansvarlige firmagaver fra den socialøkonomiske virksomhed, Huset Venture.

Danmarks nye bæredygtige gavekoncept er nu en realitet. Fremover er det derfor muligt, at virksomheder kan vise deres samfundssind og ansvarlighed, når de giver gaver til medarbejdere, kunder eller forretningsforbindelser. Det nye gavekoncept “Gaver der Gavner” er en del af Danmarks største registrerede socialøkonomiske virksomhed, Huset Venture.

– Vi har længe gået med ideen om at samle produkter fra mange af de gode bæredygtige virksomheder, vi har herhjemme – uanset om deres produkter handler om social eller miljømæssig bæredygtighed. Nu har vi opbygget gavekoncept “Gaver der Gavner” og oven i købet fået en af landets mest rutinerede inden for branchen, nemlig Lise Carstensen, til at stå i spidsen for konceptet. Nu glæder vi os til at se, hvor mange virksomheder, der vil være med til at gøre en konkret forskel for mennesker og miljø, siger Lone Gregaard, leder af “Gaver der Gavner” i Huset Venture Storkøbenhavn.

Gaveæskerne vil alle være fyldt med lækre luksusprodukter. Ved at købe gaverne støtter man som virksomhed eksempelvis en bedre og mere giftfri natur, bæredygtig udvikling i ulande, konkret arbejde til socialt udsatte mennesker og mennesker med handicap i Danmark og herudover FN’s verdensmål. Og det koster ikke firmaerne noget ekstra.

En fremragende ide

Gaveæskerne kan indeholde produkter fra følgende virksomheder: Bybi, Socialfoodies, Aktivitetscentret Sundholm, Sæbeværkstedet, Økoladen, Grantoftegaard, Colombani, Grennessminde, Svane, Vinmedhjerte, Ekorrens og Huset Venture.

– Hos samtlige leverandører er vi blevet mødt med positive tilbagemeldinger. Alle synes, det er en fremragende ide at samle produkter fra bæredygtige producenter. Der er allerede mange leverandører af firmagaver på markedet, men vores koncept skiller sig markant ud, da vores gaver er meget mere end gaver. Vi kan nemlig hjælpe virksomheder med at vise deres CSR-engagement og dermed promovere egne gode værdier. Vi giver firmaerne mulighed for at vise, at de rent faktisk vil gøre en reel forskel, siger Lise Carstensen.

Har man som virksomhed lyst til at høre mere, så ring til Lise Carstensen direkte på 4213 3089 og få en uforpligtende snak.

Æskerne fås i tre forskellige størrelser og koster fra 300 kr. Læs meget mere om det nye gavekoncept her.