huset venture ringkøbing, plankeværk ringkøbing

PLANKEVÆRK FIK VOKSEVÆRK

Opgaven voksede, da Træværkstedet i Huset Venture Ringkøbing blev bestilt til at lave plankeværk.

Hvis man kommer forbi Enghavevej i Ringkøbing vil man kunne se hele 106 meter spritnyt plankeværk – strækkende sig fra spillestedet Generator til byggecenteret/tømmerhandlen 10-4. Og så står hækken ved Generator også helt skarpt. Det er to af Huset Venture Ringkøbings afdelinger, Træværkstedet og Grøn Service, der har været i fuldt sving med opgaven, der endte med at blive større og større.

Først ville Ringkøbing-Skjern Forsyning (der ejer plankeværket ved Generator) gerne have udskiftet 40 meter plankeværk. Det fik direktøren fra 10-4, Jens Lykke Kjeldsen, nys om, hvorefter han kørte forbi på cykel, stoppede op og bad Huset Ventures træværksted om at fortsætte det gode arbejde ned forbi 10-4. Det var godt 60 meter ekstra hegn. Og udover at hjælpe med ukrudtsfjerning og nedrivning af gammelt plankeværk fik Grøn Service også til opgave at klippe hæk hos Generator.

Sådan blev én opgave pludselig til flere, og det er ganske typisk, fortæller træværkstedets teamansvarlige, Peter Isager:

– Den historie beskriver ret godt, hvordan vi ofte får flere opgaver i både Træværkstedet og Grøn Service. Folk ser, hvad der bliver sat op eller lavet, og så kommer de og spørger ind til det, hvis de synes, at det ser godt ud. Men det bekræfter jo bare, at folk er tilfredse med, hvad vi laver, så det tager vi som et kompliment.

Trænger dit plankeværk eller grønne område også til en kærlig hånd, så er du meget velkommen til at kontakte Huset Venture Ringkøbing for et uforpligtende tilbud på tlf. 86 28 35 20.