POSITIVT BESØG FRA BORGMESTEREN OG DEN NYE KOMMUNALDIREKTØR | Huset Venture Ringkøbing

RINGKØBING

 

POSITIVT BESØG FRA BORGMESTEREN OG DEN NYE KOMMUNALDIREKTØR

Torsdag d. 9. februar havde Huset Venture Ringkøbing fornøjelsen af at byde velkommen til borgmester Iver Enevoldsen og den nye kommunaldirektør, Jens Peter Hegelund Jensen.

Besøget skyldtes først og fremmest, at Jens Peter Hegelund Jensen er startet som ny kommunaldirektør den 1. december 2016. I den forbindelse bruger han sine første måneder på at besøge kommunens institutioner og afdelinger for at få indblik i, hvordan den kommunale hverdag ser ud, samt møde interesseorganisationer for landbrug, turisme og andre erhverv.

Som tæt samarbejdspartner med Ringkøbing-Skjern Kommune var turen kommet til Huset Venture Ringkøbing, hvor afdelingschef Skipper Hagde i torsdags kunne vise ‘huset’ frem til både borgmesteren og kommunaldirektøren.

Det blev et godt og konstruktivt besøg, hvor de kom rundt i hele huset, fik mødt alle medarbejderne og fik set alle arbejdsstationer; kursusafdelingen, it-afdelingen, værkstedet, pakkeriet og Genstart-butikken. Både borgmesteren og kommunaldirektøren havde positive bemærkninger om huset, og de kunne ved selvsyn se en socialøkonomisk virksomhed i rivende udvikling.

Huset Venture siger tak for besøget og ser frem til et fortsat godt og tæt samarbejde med Ringkøbing-Skjern Kommune.

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture
Birkmosevej 20
DK- 6950 Ringkøbing
Danmark

Telefon: 8628 3520

Email: ringkobing@husetventure.dk
CVR: 24 99 23 30
P-nummer: 10 17 46 24 11

 

 

Kontaktformular

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

© Huset Venture Ringkøbing, 2020. All Rights Reserved