RINGKØBING

Persondatapolitik

Denne hjemmeside, husetventure.dk/ringkobing tilhører:

Huset Venture
Birkmosevej 20
DK- 6950 Ringkøbing
Telefon: 8628 3520
Email: rksk@husetventure.dk
CVR: 24 99 23 30
P-nummer: 10 17 46 24 11

 

Vi beskytter og behandler dine personoplysninger på en tryg og ansvarlig måde i overensstemmelse med den ny persondataforordning, som trådte i kraft den 25. maj 2018 kaldes også GDPR.

Vores persondatapolitik er ment, som en hjælp til at forstå hvilke data vi indsamler, når du bruger vores hjemmeside, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi anvender dem til.

Vi videre giver ALDRIG dine personoplysninger.

 

Besøg på hjemmeside

Når du surfer på hjemmesiden, bliver der samlet anonyme data. De data bliver delt med Google Analytics
så vi kan analysere trafikken på sitet.

 

Hvilke personoplysninger indsamler vi?

KONTAKTFORMULAR
Hvis du benytter vores kontaktformular, bliver de oplysninger, du selv har indtastet sendt til os, som en mail, så vi efterfølgende har mulighed for at besvare din henvendelse.

Du kan til enhver tid kontakt os på mail@husetventure.dk eller tlf. 86283555 og få slettet de mail korrespondancer vi har haft med dig.

 

NYHEDSBREV
Vi indsamler kun dit navn og mail, som du måtte give os i forbindelse med din tilmelding, så vi kan sende vores nyhedsbrev til dig bl.a. med gode tilbud.
Når du har tilmeldt dig vil du efterfølgende få en mail, hvor du skal bekræfte tilmeldingen.

Vi bruger Mailchimp til udsendelse af vores nyhedsbreve.
MailChimp registrerer navn, mailadresse, ip-adresse og tidspunkt for tilmelding.Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet og få dine oplysninger slettet, hvis du ønsker det og ikke længere er interesseret i at modtage nyhedsbreve fra os.
Du kan framelde nyhedsbrevet ved at bruge linket nederst i nyhedsbrevet eller ved at kontakte os.

 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke personoplysninger vi ligger inde med om dig.

Hvis der er fejl i de oplysninger vi har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Læs mere om Persondataforordningen på datatilsynets hjemmeside

 

Cookies

1. Ejeroplysninger

Huset Venture
Birkmosevej 20
DK- 6950 Ringkøbing
Telefon: 8628 3520
Email: rksk@husetventure.dk
CVR: 24 99 23 30
P-nummer: 10 17 46 24 11

 

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. De forbedre funktionaliteten på hjemmesiden, og der gemmes ingen personoplysninger.

 

3. Formål med cookies på vores website:

Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.

Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site.

 

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Alle browsere tillader at du sletter cookies enkeltvis eller alle på en gang. Sletning af cookies er afhængig af, hvilken browser du benytter.
Husk at bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Sådan sletter du cookies i

Internet Explorer

Chrome

Firefox

Safari

Opera

iPhone, iPad og andet fra Apple

Telefoner med styresystemet Android

Telefoner med Windows 7

 

5. Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Facebook

Husetventure.dk er forbundet til Facebook. Hvis du klikker på facebookknappen, registrerer Facebook denne handling, og vil muligvis bruge disse oplysninger.
Du kan læse om Facebooks brug af cookies ved at klikke her.

 


> Hvad er Huset Venture-konceptet?

> Hvad er socialøkonomisk virksomhed?

> Historien bag

> Mission og Vision

> Ledelse og bestyrelse

> Vedtægter

> Husene i Danmark

KLAR TIL EN SNAK

huset venture

...

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture
Birkmosevej 20
DK- 6950 Ringkøbing
Danmark

Telefon: 8628 3520

Email: ringkobing@husetventure.dk
CVR: 24 99 23 30
P-nummer: 10 17 46 24 11

 

 

Kontaktformular

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Jeg tillader, at når jeg sender denne formular sendes den til husetventure

© Huset Venture Ringkøbing, 2018. All Rights Reserved

På websitet bruger vi cookies, som er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Læs GDPR og cookie politik