TRÆ- & METALVÆRKSTED

Produktion og reparation af både små og store opgaver inden for træ og metal.

VI LØSER ALLE OPGAVER I TRÆ

I Huset Venture Ringkøbing er vi specialister i at løse alle former for træ-opgaver. Med mange års erfaring og ekspertise inden for branchen, er vi i stand til at producere en lang række træprodukter til forskellige formål. Vores sortiment inkluderer blandt andet bord/bænkesæt og affaldsskjulere, som vi producerer i forskellige størrelser og designs.

Vores kunder er både private og virksomheder, foreninger og organisationer. Vi sætter en ære i at levere produkter af høj kvalitet.

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores produkter og services, eller hvis du ønsker en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine træ-opgaver, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummeret 86 28 35 20. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med at løse dine træ-opgaver på bedst mulig vis.

Kontakt os for en uforpligtende snak på 86 28 35 20.

Træ- og Metalværksted


Få en uforpligtende snak

Ring eller skriv

Tlf: 86 28 35 20
Mail: ringkobing@husetventure.dk

Du kan køre lige til døren, og vi har handicap​venlig parkering

KONTAKT OS

Huset Venture Ringkøbing

Birkmosevej 11
6950 Ringkøbing
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 20
E-mail: ringkobing@husetventure.dk

CVR: 24 99 23 30
P-nummer: 10 17 46 24 11

 

ANSØGNINGER

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/

 

google map coding