VORES KUNDER SIGER:

Onecollections samarbejde med Huset Venture, hvor vi har outsourcet dele af vores forarbejdnings-/klargøringsopgaver, giver os mere fleksibilitet og frihed til at have fokus på de ting, vi er rigtig gode til. Derudover er det en sidegevinst, at vi samtidig støtter medborgere på kanten af arbejdsmarkedet i en tid, hvor det sociale ansvar i høj grad er i fokus.
Vi anbefaler derfor gerne Huset Venture, hvis man som virksomhed overvejer outsourcing.”

Ivan Hansen, indehaver, Onecollection


Vestjysk Beslag bruger Huset Venture som underleverandør til mindre, simple montageopgaver. For os er samarbejdet med Huset Venture af høj værdi, da det giver os en stor grad af fleksibilitet i hverdagen at vide, at der hurtigt kan sættes ekstra mandskab på en opgave, og at vi ikke er forpligtet til at levere en bestemt mængde arbejde hver dag. Vi bliver ved med at samarbejde med Huset Venture og vi bliver altid mødt af glade mennesker, som vi føler vil gøre alt for vores varer. Derudover er det også en glæde at være med til at hjælpe forskellige mennesker til at have en meningsfyldt arbejdsdag.”

Mads Jørgensen, Direktør og ejer, Vestjysk Beslag A/S


Træ- og Metalværksted


Få en uforpligtende snak

Ring eller skriv

Tlf: 86 28 35 20
Mail: ringkobing@husetventure.dk

Du kan køre lige til døren, og vi har handicap​venlig parkering

KONTAKT OS

Huset Venture Ringkøbing

Birkmosevej 11
6950 Ringkøbing
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 20
E-mail: ringkobing@husetventure.dk

CVR: 24 99 23 30
P-nummer: 10 17 46 24 11

 

ANSØGNINGER

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/

 

google map coding