turismekursus

TURISMEKURSUS I HUSET VENTURE LEDER TIL VIKINGEJOB

Vores nye turismekursus har allerede båret frugt for en borger – og for Bork Vikingehavn

Birgitte Moos Farsø drømte om at arbejde med formidling og mennesker – og Huset Venture Ringkøbings turismekursus blev et perfekt springbræt dertil via først praktik og derefter job hos Bork Vikingehavn, en del af Ringkøbing-Skjern Museum:

”Turismekurset var virkelig godt. Det var ikke mindst rart at få genopfrisket lidt tysk – der er jo virkelig mange tyske turister i området. Hele ånden i Huset Venture Ringkøbing, synes jeg er fantastisk, og det var skønt at komme der,” siger Birgitte Moos Farsø.

Turismekurset gav også ny inspiration:

”Det var dejligt at blive peget i en lidt anden retning – jeg havde ikke regnet med, at jeg skulle være viking!” siger Birgitte Moos Farsø og griner.

På Bork Vikingehavn har daglig leder Mette Bjørg Karup Frederiksen roser til både Birgitte Moos Farsø og Huset Venture Ringkøbing:

”Birgitte er fantastisk sammen med gæsterne og de skoleklasser, vi har.  Vi er helt sikkert positive over for at modtage flere praktikanter fra Huset Ventures turismekursus.”

Mette Karup tilføjer, at samarbejdet med huset har været perfekt:

”Det har været godt at opleve, at I har mere fokus på realiteter end paragraffer. At der er fokus på, hvad der giver mening for os som virksomhed og for den enkelte kursist.”