VARMEPLADE TIL GRISE EKSPORTERES NU TIL JAPAN

Den udenlandske efterspørgsel på udstyr til grisestalde er særligt stor i kølvandet på corona …


Det er ingen hemmelighed, at et konstant stort fokus på bæredygtighed og miljø er en helt afgørende del af Huset Ventures DNA. Vi omtaler gerne os selv som ”dobbelt bæredygtige”, fordi vi både fokuserer på miljøet og på mennesker – eksempelvis er 90 % af vores medarbejdere ansat i fleksjob. Hvad knap så mange ved, er, at vi også gør gode grisegerninger.

I adskillige år har Huset Venture Ringkøbings Træ- og Metalværksted samlet varmeplader til grise for Ikast-virksomheden Ikadan – og vi har netop modtaget en rekordstor ordre på ikke mindre end 4160 styk.  Det er plader, der lægges i bunden af en svinestald, så de nyfødte grise kan holde varmen og derved øge chancen for at overleve, selv når vinteren står for stalddøren.

Det bliver dog ikke primært danske grise, der kommer til at nyde godt af varmen fra Ikadan og Træ- og Metalværkstedet. Når de mere end 4000 varmeplader i løbet af 4-6 uger står klar til levering, hedder destinationen Japan, hvor efterspørgslen på udstyr til grisestalde er særligt stor i kølvandet på corona-genåbning.

Som altid er Huset Venture Ringkøbings Træ- og Metalværksted også klar til at give dig, som firma eller som privatperson, en hjælpende hånd. Vi løser både store og små opgaver i træ og metal – ikke mindst udfører vi montagearbejde i alskens afskygninger. Ring, skriv eller kom forbi på adressen – så finder vi en løsning sammen …