huset venture ringkøbing, seasight solutions, kranproduktion, vindmøller, kran

VI GIVER KRANPRODUKTION ET LØFT

Huset Venture Ringkøbing i konstruktivt kran-samarbejde med Seasight Solutions …

At bygge en kran er ikke nogen helt let opgave. I hvert fald ikke når der er tale om kraner af en størrelse, der er nødvendig for bl.a. at servicere de himmelstræbende vindmøller i det vestjyske. Men selv den sværeste opgave kan altid blive lettere – og fremover kommer Huset Venture til at gøre krankonstruktion i Ringkøbing lidt mere overskuelig.  Vi har nemlig netop indgået et samarbejde med Seasight Solutions, et firma, der er specialister i at designe og fremstille avancerede stål- og aluminiumskonstruktioner – herunder kraner.

Det bliver vores opgave at samle og pakke lige præcis det antal og den art skruer, bolte, møtrikker og beslag m.m., der kræves i konstruktionen af en kran. Dernæst leverer vi det i en kasse til Seasight Solutions i Ringkøbing – så slipper de for at bruge kostbar arbejdstid på at lede efter møtrikker og skruer i værkstedet, men har det hele lige ved hånden med det samme.

I Seasight Solutions ser man frem til samarbejdet:

– Huset Venture Ringkøbing har gennem et par år lavet forskellige små produktionsopgaver for os i Seasight Solutions, og vi har været meget tilfredse med samarbejdet. Derfor var det oplagt for os at tilknytte Huset Venture på mere fast basis i forbindelse med vores produktion af kraner, siger Martin Løager Hansen, Head of Solutions Product Assembly i Seasight Solution.

– Huset Ventures profil som socialt bæredygtig virksomhed gør dem samtidig til en attraktiv samarbejdspartner for en virksomhed som Seasight Solutions, der har et mål om, at 10 % af medarbejderne skal være fra det rummelige arbejdsmarked, siger Martin Løager Hansen.

Vi er også altid parat til at bistå dit firma med forskellige opgaver indenfor montage, samling og produktion. Ring, skriv eller kom forbi på adressen, så finder vi ud af, hvad vi kan lave for lige præcis jer – og vi vil gøre vores bedste for, at I bliver lige så glade for samarbejdet, som de er i Seasight Solutions …

Telefon: +45 86 28 35 20
E-mail:  
ringkobing@husetventure.dk