turismekursus

VI HAR DIN NYE MEDARBEJDER I TURISTBRANCHEN

Vores turismekursus er fuldt booket og i fuldt sving …

Når frosten så småt slipper sit greb om landet og de modigste af blomsterrigets forårsbebudere stikker hovedet oven muld, er det blevet tradition for os i Huset Venture Ringkøbing, at vi slår dørene op for vores populære turismekursus. Således også i år, hvor kurset allerede er godt i gang og besat til sidste plads.

Kurset henvender sig til ledige, der har interesse i turistfaget og lyst til at dygtiggøre sig på området – og vi ved fra de tidligere år, at mange erhvervsdrivende i turistbranchen har et godt øje til vores kursister.  Sebastian Schaper, medejer af Kloster Design, er en af dem:

– Vi kan som arbejdsgiver tydeligt mærke, at kursisterne fra Huset Ventures turismekursus er velkvalificerede og derfor bliver bedre til at varetage et job hos f.eks. os.

Er du i turistbranchen, og mangler du arbejdskraft? Så bliver en af vores kursister måske din nye dygtige medarbejder. Der er tale om både borgere i fleksjob og folk parat til ordinær ansættelse – så uanset om du søger arbejdskraft til 2 eller 14 timer ugentligt eller kan tilbyde en fuldtidsstilling, kan vi være behjælpelige.

Eller måske vil du se din nye medarbejder an i en praktik? Turismekursets praktikperiode er 4 uger fra 3.4.23 – eller før, hvis det ønskes. Ring til os, eller kom forbi på adressen – så finder vi ud af det praktiske.

 

Huset Venture Ringkøbing
Birkmosevej 11
DK- 6950 Ringkøbing
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 20
Email: ringkobing@husetventure.dk