VIDENCENTER | Huset Venture Ringkøbing

RINGKØBING

VIDEN OM HUSET VENTURE-KONCEPTET

Vil du høre mere om Huset Ventures særlige virksomhedskoncept? Vil du vide, hvordan vi får en virksomhed med over 90 % ansatte med nedsat arbejdevne til at fungere? Huset Ventures Videncenter er leveringsdygtig i alle fakta og formidler gerne sin viden ...

VIDENCENTER

Huset Ventures Videncenter indsamler data og viden om Huset Ventures særlig koncept – et koncept, der handler om at skabe job og arbejdsprøvning for mennesker med nedsat arbejdsevne. Læs mere om vores koncept under Mission & Vision. Vidensindsamlingen sker i tæt samarbejde med de forskellige Huset Venture-virksomheder rundt om i landet. Videncentret udvikler ligeledes nye metoder på det socialfaglige område i forhold til Huset Ventures særlige målgruppe.

Videncentret arbejder overordnet for at udbygge det rummelige arbejdsmarked ved at øge og fremme mulighederne for mennesker med funktionsnedsættelser – og dermed gøre det lettere at finde fodfæste på arbejdsmarkedet på trods af sygdom eller handicap. Vi arbejder også løbende for at udbrede Huset Venture-konceptet til endnu flere landsdele. Se vores mission og vision.

Huset Ventures Videncenter stiller sin ekspertise til rådighed for institutioner, virksomheder, kommuner og andre interessenter.

 

> Huset Venture-konceptet

> Socialøkonomi – hvad er socialøkonomisk virksomhed

> Vidensbank

> Om videncentret

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture
Birkmosevej 20
DK- 6950 Ringkøbing
Danmark

Telefon: 8628 3520

Email: ringkobing@husetventure.dk
CVR: 24 99 23 30
P-nummer: 10 17 46 24 11

 

 

Kontaktformular

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

© Huset Venture Ringkøbing, 2020. All Rights Reserved