TILMELDING ÅBEN TIL REGNSKABSUDDANNELSE PÅ DELTID | Huset Venture Storkøbenhavn

STORKØBENHAVN

 

TILMELDING ÅBEN TIL REGNSKABSUDDANNELSE PÅ DELTID

Huset Venture Storkøbenhavn starter nye regnskabshold 14. juni. Du kan blive en af de nye kursister!

Så er Huset Venture i Ballerup klar med start af vores populære regnskabsuddannelse på nedsat tid. Uddannelsen er for dig, som har brug for at kunne uddanne dig på skånsomme vilkår og som har interesse i økonomi og regnskab.

Forløbet giver dig en grundlæggende indføring i regnskab og bogholderi. Du lærer at forstå, hvordan et regnskab er bygget op, og du bliver fortrolig med bogføringsprogrammet, e-conomic, som er et af de mest anvendte programmer verden over. Sideløbende med kurset vil du have samtaler med en socialfaglig konsulent og blive undervist i jobsøgning.

Med uddannelsen vil du blive i stand til at varetage en funktion som regnskabsassistent i en virksomhed. Dine nye kompetencer inden for bl.a. regnskabsføring og lønsystemer er attraktive for små og mellemstore virksomheder og dine kvalifikationer bliver efterspurgt. Erfaringsmæssigt er der gode jobmuligheder efter uddannelsen.

En forudsætning for, at du kan deltage på dette kursus, er at du har kendskab til Microsoft Office-pakken, og at du har bestået Huset Ventures test i talforståelse.

Har ovenstående kursus din interesse, har du spørgsmål eller vil du gerne have en tid til samtale, så ring til Lone Gregaard eller Anne Wilken på 4213 3080 eller kontakt os på mail – anne.wilken@hv-oest.dk.

For mere info omkring uddannelsen – se dette link.

 

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture
Telegrafvej 4, opgang 2
DK- 2750 Ballerup
Danmark

Telefon: 87 38 20 70

Email: storkobenhavn@husetventure.dk
CVR-nr.: 31 83 56 66

 

 

Kontaktformular

Dit navn (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)

© Huset Venture Storkøbenhavn, 2020. All Rights Reserved