FLOTTE OG PRAKTISKE LÆSEJL TIL ALTANER OG HAVER | Huset Venture Storkøbenhavn

STORKØBENHAVN

 

FLOTTE OG PRAKTISKE LÆSEJL TIL ALTANER OG HAVER

Huset Ventures systue i Ballerup tilbyder nu praktiske læsejl, der beskytter mod vind, sol og nysgerrige blikke. Kan eksempelvis bruges på de mange altaner, der bygges i etageejendomme i disse år

Flere og flere mennesker, der bor i lejlighed kan nyde det udendørs liv på en altan. Men for at kunne nyde altan-livet bedst muligt i en etageejendom, er det ofte nødvendigt med beskyttelse mod både vind og måske også andres frie udsyn.

Vi tilbyder derfor nu lækre læsejl, der udføres i et vejrbestandigt materiale og forsynes med sejlringe til montering. Til hvert sejl medfølger en stofpose med strips, samt en taske til at opbevare læsejlet i, når det ikke er i brug. Læsejlet kan naturligvis også benyttes på en terrasse i en have.

Sejlene fås i råhvid, lys grå og mørk grå. Ønsker du andre farver kan vi bestille dem hjem mod et tillæg på 200 kr. Læsejlene laves på bestilling og efter individuelle mål på netop din altan.

Prisen for et læsejl beregnes ud fra størrelsen. Startprisen er altid 300 kr. herudover betaler du 1,5 kr. pr. løbende cm. (gælder for læsejl med en højde på op til 110 cm.) Ønsker du f.eks. et læsejl på 5 meter betaler du 500 x 1,5 + 300 kr i startpris. I alt: 1050 kr. Leveringstiden er som oftest 14 dage.

Vil du undgå leveringstiden og samtidig spare lidt penge, kan du købe et af de sejl, som vi har på lager. De sælges med 10% rabat.

Kontakt os for bestilling eller spørgsmål på 4213 3090.

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture
Telegrafvej 4, opgang 2
DK- 2750 Ballerup
Danmark

Telefon: 87 38 20 70

Email: storkobenhavn@husetventure.dk
CVR-nr.: 31 83 56 66

 

 

Kontaktformular

Dit navn (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)

© Huset Venture Storkøbenhavn, 2020. All Rights Reserved