venture4kids, bæredygtigt børnetøj, den cirkulære, huset venture storkøbenhavn

BÆREDYGTIGT BØRNETØJ – NU I WEBSHOP OG FYSISK BUTIK PÅ NØRREBRO

Huset Venture Storkøbenhavns bæredygtige børnetøj, Venture4Kids, kan nu købes i både vores webshop og i butik centralt i København

De fleste forældre kan nok enes om, at deres børn er helt unikke. Og unikke børn skal naturligvis også gå unikt klædt – det synes vi i hvert fald i Huset Venture Storkøbenhavn. Så nu giver vi de små poder tøj efter fortjeneste i form af vores Venture4Kids, en kollektion af børnetøj, der efter bedste cirkulære ideal er syet på vores eget skrædderi af resttekstiler fra blandt andet IKEA. Og hvert design findes i enten ganske få eller kun ét unikt eksemplar!

I Huset Ventures webshop præsenterer vi allerede en stor del af sortimentet, så du i ro og mag derhjemmefra kan danne dig et overblik over det foreløbige udvalg.  Men skulle du få lyst til at komme så tæt på kreationerne, at du for alvor kan nyde det skarpe design og den håndværksmæssige kvalitet, har du nu også mulighed for det. Fremover kan du nemlig finde Venture4Kids centralt i København, nærmere bestemt i butikken ”Den Cirkulære” i Jægersborggade.

– Det er en stor glæde for os også at få mulighed for at præsentere Venture4Kids ude i den virkelige verden. Vi synes, at vi har et rigtig godt produkt, der i den grad taler lige ind i hjertet af tiden, hvor bæredygtighed og cool design ikke er modsætninger, men tværtimod går hånd i hånd, siger Marina Hoffmann, regionschef i Huset Venture Storkøbenhavn.

Og hvad enten du opsøger Venture4Kids i Den Cirkulære eller i vores webshop, er en ting sikker: Vi glæder os til at klæde dine børn unikt på 😊

Køb Venture4Kids i vores webshop: Venture4kids | Unikt og bæredygtigt børnetøj | HVSHOP.DK

Køb Venture4Kids i Den Cirkulære: Jægersborggade 35, 2200 Kbh. N