FÅ HJÆLP TIL EN POSITIV GENSTART PÅ DIT LIV - PÅ NEDSAT TID | Huset Venture Storkøbenhavn

STORKØBENHAVN

 

FÅ HJÆLP TIL EN POSITIV GENSTART PÅ DIT LIV – PÅ NEDSAT TID

Vores populære forløb “TÆND GNISTEN” begynder 21. november – få pladser tilbage

Måske har dit liv ikke formet sig helt, som du ønsker det. Måske har du fået oplevelser, der giver dig psykisk sårbarhed og som hindrer dig i at komme videre med et arbejdsliv. Kom videre på Huset Ventures forløb “TÆND GNISTEN”. Her lærer du at bryde negative vaner, og du bliver i stand til at se nye muligheder. TÆND GNISTEN foregår på nedsat tid og i et roligt tempo, som tager hensyn til dig og dine behov. Her får du udelukkende rådgivning fra mennesker, der har personlige erfaringer med at vende udfordringer til fordele!

TÆND GNISTEN indeholder let bevægelse 1-2 gange om ugen. Her får du blandt andet fysisk velvære og overskud. Den fysiske del styres af professionelt uddannede instruktører, ofte fysioterapeuter, så der kan tages 100 % hensyn til dine udfordringer. Herudover får du 1-2 gange om ugen socialfaglig, personlig rådgivning, samtaler og coaching.

Rådgiverne har selv nedsat erhvervsevne og stor faglig viden om både psykiske og fysiske udfordringer. Forløbet starter 21. november eller efter aftale. Det varer op til 18 uger med efterfølgende mulighed for mentoropfølgning. Der vil gennemsnitlig være 3 mødedage om ugen á 3-4 timer. Ring og få en uforpligtende snak hos Lone Gregaard på 42 13 30 80 – og læs gerne mere her.

 

Se udtalelser fra tidligere kursister:

Susan 55 år: ”At have været gennem dette forløb, har for mig betydet, at jeg er ”vokset” som person, har fået mere selvtillid samt sidst men ikke mindst har fået en praktikplads”

Carina 42 år: ”Efter 18 år med stress, angst og depression havde jeg mistet gnisten, kampgejsten og troen på at noget kunne lykkes. Jeg fik både troen og gnisten tilbage. Jeg blev mødt med stor åbenhed, omsorg og forståelse, og jeg blev mødt som jeg er. Når vi havde motionsdage var der også plads til at være den man er, og jeg kunne deltage både på mine gode og dårlige dage.

Og så fik jeg jo en praktikplads- det havde jeg helt opgivet”

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture
Telegrafvej 4, opgang 2
DK- 2750 Ballerup
Danmark

Telefon: 87 38 20 70

Email: storkobenhavn@husetventure.dk
CVR-nr.: 31 83 56 66

 

 

Kontaktformular

Dit navn (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)

© Huset Venture Storkøbenhavn, 2020. All Rights Reserved