STORKØBENHAVN

 

FLOTTE LÆSEJL TIL DIN ALTAN ELLER DIN HAVE

Bliv klar til sommeren med Huset Ventures praktiske læsejl som afskærmning.

Den lyse og varme tid står for døren, og snart søger vi danskere ud på altanen og ud i vores haver. Huset Venture Storkøbenhavn tilbyder praktiske læsejl, der beskytter mod både vind, sol og ikke mindst nysgerrige blikke fra andre. Vores kvalitets-læsejl laves nøjagtigt efter dine personlige ønsker og efter målene på netop din altan eller terrasse.

Læsejlene udføres i et vejrbestandigt materiale og forsynes med sejlringe til nem montering. Til hvert sejl får du en stofpose med strips til opsætning, samt en taske til at opbevare læsejlet i, når det ikke er i brug f.eks om vinteren.

Læsejlene fås i både råhvid, lys grå eller mørk grå. Ønsker du andre farver kan vi bestille dem hjem mod et mindre tillæg. Prisen for dit læsejl beregnes ud fra størrelsen. Startprisen er altid 300 kr. Herudover betales 1,5 kr. pr. løbende cm. (gælder for læsejl med en højde på op til 110 cm.) Ønsker du f.eks. et læsejl på 5 meter i længden betaler du 500 x 1,5 + 300 kr. i startpris. I alt: 1050 kr.

Leveringstiden er som oftest 14 dage, men vi skynder os selvfølgelig alt hvad vi kan, da vi ved at dit læsejl jo snart skal bruges. Du kan også vælge et af de læsejl, vi har på lager – her får du 10 % rabat.

Kontakt os for bestilling eller spørgsmål på 4213 3090 eller Katja Piil på 2912 4680.

Læs mere om vores systue her.

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture
Telegrafvej 4, opgang 2
DK- 2750 Ballerup
Danmark

Telefon: 4213 3090

Email: kontakt@husetventure.dk
CVR-nr.: 31 83 56 66

 

 

Kontaktformular

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

© Huset Venture Storkøbenhavn, 2017. All Rights Reserved